• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 14. janvārī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 14.01.2005., Nr. 8 https://www.vestnesis.lv/ta/id/99526

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ārzemju presē

Vēl šajā numurā

14.01.2005., Nr. 8

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 14. janvārī

Ministru prezidents Aigars Kalvītis darba vizītē apmeklē Rojas ostu un pašvaldību, un Dundagas mežniecību, lai klātienē iepazītos ar vētras radītajām sekām, ar seku likvidēšanas gaitu, kā arī lai tiktos ar iesaistītajiem cilvēkiem. Ministru prezidents tiekas ar Rojas pārstāvjiem, kā arī ar akciju sabiedrības “Latvijas valsts meži” Ziemeļkurzemes mežniecības izpilddirektoru un Talsu rajona padomes priekšsēdētāju Aivaru Lācarusu.

Ministru prezidents Aigars Kalvītis darba vizītes laikā tiekas ar Talsu pilsētas un rajona vadību, kā arī ar rajona ārkārtas situāciju komisijas pārstāvjiem, lai klātienē iepazītos ar vētras radītajām sekām un to likvidēšanas gaitu.

Tieslietu ministre Solvita Āboltiņa apmeklē Sorosa fondu, pētījumu centru “Providus”, Tiesnešu mācību centru un Latvijas Cilvēktiesību etnisko studiju centru.

Paula Stradiņa Medicīnas vēstures muzejā Latvijas ārstniecības iestādes paraksta līgumus par Eiropas Reģionālās attīstības fonda (ERAF) līdzfinansētajiem projektiem veselības aprūpē. Svinīgajā līgumu parakstīšanas ceremonijā piedalās veselības ministrs Gundars Bērziņš, kā arī ERAF līdzfinansētajos projektos iesaistīto ārstniecības iestāžu vadītāji un pašvaldību pārstāvji.

Alūksnes rajona Jaunalūksnes pagasta padomē notiek Latvijas Pašvaldību savienības Pagastu apvienības valdes sēde, kurā piedalās reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrs Māris Kučinskis.

Helsinkos Veselības ministrijas valsts sekretāra vietnieks Rinalds Muciņš piedalās Pasaules veselības organizācijas rīkotajā ministru konferencē par garīgo veselību.

Viesnīcā “Radisson SAS Daugava” zāles “Daugava” priekštelpā notiek 4.stratēģiskās aizsardzības analīzes seminārs un Lielbritānijas Aizsardzības ministrijas valsts ministra Aivora Kaplina preses konference, kurā piedalās Lielbritānijas vēstnieks Latvijā Endrū Tesorjērs, Latvijas Aizsardzības ministrijas valsts sekretāra vietnieks drošības jautājumos Jānis Kārlsbergs, Igaunijas parlamenta deputāts Svens Miksers un Lietuvas Aizsardzības ministrijas Aizsardzības politikas un plānošanas departamenta direktors Vaidots Urbelis.

Briselē, viesnīcā “Hotel Mercure”, līdz 16.janvārim Eiropas Komisija oficiāli atklāj elektroniskās apvienošanas projektu Izglītības un kultūras ģenerāldirektorāta rīkotā konferencē. Plānots, ka konferencē ieradīsies 300 skolotāju no 25 valstīm, kā arī nacionālo un Eiropas izglītības iestāžu vadītāji.

Labklājības ministrija un Sociālo pakalpojumu pārvalde rīko informatīvu semināru rajonu sociālā darba koordinatoriem un citiem speciālistiem, lai sniegtu plašāku informāciju par sociālās rehabilitācijas pakalpojumiem.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!