• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 13. janvārī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 13.01.2005., Nr. 7 https://www.vestnesis.lv/ta/id/99411

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Jaunajā gadā - ar lielāku pašapziņu

Vēl šajā numurā

13.01.2005., Nr. 7

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 13. janvārī

Ministru prezidents Aigars Kalvītis tiekas ar veselības ministru Gundaru Bērziņu un ministrijas valsts sekretāru Uldi Līkopu, lai iepazītos ar Veselības ministrijas plānotajiem pasākumiem valdības deklarācijā iekļauto plānu īstenošanai.

Tieslietu ministre Solvita Āboltiņa apmeklē Datu valsts inspekciju.

Veselības ministrs Gundars Bērziņš tiekas ar Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja vadītāju Alekseju Loskutovu, lai pārrunātu iespējamos risinājumus, kā novērst nelegālos maksājumus medicīnā, kā arī lai runātu par citiem pārkāpumiem veselības aprūpē.

Kultūras ministre Helēna Demakova tiekas ar reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministru Māri Kučinski, lai apspriestu jaunu kultūras celtņu tapšanu un kultūras situāciju pašvaldībās kopumā.

Rīgā vizītē uzturas Lielbritānijas Aizsardzības ministrijas valsts ministrs Aivors Kaplins, kurš paredzējis tikties ar Latvijas aizsardzības ministru Einaru Repši.

Ekonomikas ministrs Krišjānis Kariņš darba vizītē apmeklē SIA “Lattelekom”.

Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrs Māris Kučinskis ar Valkas rajona Sedas pagasta delegāciju apspriež pagasta finansiālo stāvokli un citas aktuālas problēmas.

Notiek Valsts sekretāru sanāksme.

Viesnīcā “Radisson SAS Daugava” notiek apaļā galda sanāksme “Izaicinājumi un apdraudējumi ES un NATO valstīm vidējā un ilgākā laika periodā”. Piedalās Oksfordas universitātes profesors Nīls Makfārleins, atvaļināts ģenerālis un drošības eksperts Džons Tešs un Britu Enerģētikas asociācijas pārstāvis Maikls Gibonss.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!