• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 12. janvārī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 12.01.2005., Nr. 6 https://www.vestnesis.lv/ta/id/99322

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ūdeļu brīvsoli nepieļāvis žogs

Vēl šajā numurā

12.01.2005., Nr. 6

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 12. janvārī

Pie Valsts prezidentes Vairas Vīķes-Freibergas viesojas bijušais Polijas prezidents un Nobela prēmijas laureāts Lehs Valensa.

Notiek Valsts prezidentes Vairas Vīķes-Freibergas preses konference par 2005.gadu.

Valsts prezidente V.Vīķe-Freiberga tiekas ar Ministru prezidentu Aigaru Kalvīti.

Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrs Māris Kučinskis tiekas ar nevalstisko organizāciju (NVO) ekspertiem, lai runātu par ministrijas un NVO sadarbības iespējām Nacionālā attīstības plāna izstrādē saistībā ar “Sorosa fonda – Latvija” sākto projektu “Nevalstisko organizāciju līdzdalība valsts attīstības plānošanā: ES struktūrfondu uzraudzībā un Nacionālā attīstības plāna izstrādē”.

Viesnīcas “Konventa sēta” Kampenhauzena zālē Veselības ministrija (VM) un Ventspils dome svinīgi paraksta līgumu par Eiropas Reģionālās attīstības fonda līdzfinansējuma piešķiršanu neatliekamās medicīniskās palīdzības projekta īstenošanai pilsētā. Līguma parakstīšanai veltītajā pasākumā piedalās veselības ministrs Gundars Bērziņš, Ventspils domes priekšsēdētājs Aivars Lembergs, Centrālās finanšu un līgumu aģentūras direktors Armands Eberhards, VM valsts sekretārs Uldis Līkops un Ventspils slimnīcas valdes priekšsēdētājs Pēteris Zaķis.

Ekonomikas ministrs Krišjānis Kariņš darba vizītē apmeklē Ķemeru sanatoriju un piedalās Tautsaimniecības padomes vadības komitejas sēdē.

Zemkopības ministrijā notiek Lauksaimnieku organizāciju sadarbības padomes ārkārtas sēde, kurā lauksaimnieki tiekas ar zemkopības ministru Mārtiņu Rozi, lai pārrunātu iespējamos risinājumus vētras radīto problēmu novēršanai.

Īpašu uzdevumu ministrs sabiedrības integrācijas lietās Ainars Latkovskis tiekas ar Latvijas Jaunatnes padomes prezidentu Andri Grafu, lai runātu par pilsoniskās sabiedrības jautājumiem un jaunatnes iesaistīšanos sabiedriskās politikas procesos.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!