• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par ikgadējo Latvijas diplomātisko misiju vadītāju sanāksmi Rīgā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.12.2004., Nr. 202 https://www.vestnesis.lv/ta/id/98161

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par grāmatu "Spriedumi un lēmumi lietās pret Latviju"

Vēl šajā numurā

20.12.2004., Nr. 202

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

 Par ikgadējo Latvijas diplomātisko misiju vadītāju sanāksmi Rīgā

Šodien, 20.decembrī, Rīgā sākas ikgadējā Latvijas diplomātisko misiju vadītāju sanāksme, kas ilgs līdz 22. decembrim. To atklās Ministru prezidents Aigars Kalvītis un ārlietu ministrs Artis Pabriks, kā arī ekonomikas ministrs Krišjānis Kariņš un RTU Rīgas Biznesa skolas direktors Jānis Grēviņš. Vēstnieku sanāksmi LR Ārlietu ministrija organizē sadarbībā ar Rīgas Biznesa skolu.
Šogad vēstnieku sanāksmes laikā īpaša uzmanība tiks veltīta ekonomiskās sadarbības jautājumiem. Vēstnieki iepazīsies ar citu valstu pieredzi ekonomisko interešu aizstāvēšanā, tiksies ar Latvijas lielāko uzņēmumu vadītājiem un lielāko ekonomisko nozaru pārstāvjiem, kā arī pārrunās vēstniecību lomu un iespējas Latvijas preču un pakalpojumu eksporta veicināšanā.
Tāpat vēstnieki pārrunās ES, NATO un divpusējo attiecību aktualitātes, kā arī diskutēs par aizvadīto 2004.gadu Latvijas ārpolitikā un iezīmēs nākamā gada dienas kārtības jautājumus.
Sanāksmes ietvaros ir paredzēta Latvijas Valsts prezidentes Vairas Vīķes-Freibergas rīkota pieņemšana, kurā prezidente ar vēstniekiem pārrunās jautājumus, kas saistīti ar Latvijas ārpolitikas aktualitātēm.
Latvijai ir 29 vēstniecības, 6 pārstāvniecības un 3 konsulāti ārvalstīs.

Ārlietu ministrijas preses centrs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!