• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Ekonomikas ministrijas un Tautsaimniecības padomes sadarbību. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.12.2004., Nr. 201 https://www.vestnesis.lv/ta/id/98127

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par kārtību, kādā iepērkami un realizējami melno un krāsaino metālu atgriezumi un lūžņi

Vēl šajā numurā

17.12.2004., Nr. 201

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Ekonomikas ministrijas un Tautsaimniecības padomes sadarbību

Trešdien, 15.decembrī, ekonomikas ministrs Krišjānis Kariņš tikās ar Tautsaimniecības padomes (TSP) locekļiem, lai iepazīstinātu ar darbības prioritātēm un turpinātu ministrijas veiksmīgi uzsākto dialogu ar uzņēmējiem un ekspertiem.
Tikšanās laikā ministrs uzsvēra, ka ir ļoti svarīgi veicināt Latvijas valsts konkurētspēju, pilnveidojot uzņēmējdarbības vidi un nodrošinot tās attīstības iespējas. K.Kariņš uzskata, ka jāturpina iesāktais darbs Tautsaimniecības vienotās stratēģijas īstenošanā un jāpalielina valsts finansējums zinātnei, lai attīstītu zināšanās balstītu ekonomiku.
Tikšanās laikā gan ministrs, gan uzņēmēji norādīja uz vairākiem jautājumiem, ar kuriem tuvākajā laikā būtu vairāk jāstrādā, lai uzlabotu uzņēmējdarbības vidi Latvijā – būvniecības nozares tālāka sakārtošana, preču pavadzīmju nepieciešamības izvērtēšana, darba likumdošanas pilnveidošana. K.Kariņš aicināja TSP definēt sešus vispirmām kārtām risināmos darbus, kuri, pēc uzņēmēju domām, šobrīd visbūtiskāk ietekmē uzņēmējdarbības vidi un uzņēmēju attīstību.
Tautsaimniecības padomes locekļi atzinīgi novērtēja to, ka pēdējā laikā izstrādāti vairāki nozīmīgi nozaru dokumenti un programmas, bet diemžēl to īstenošanu bremzē ierobežotais finansējums.
Tautsaimniecības padome ir Latvijas uzņēmēju, valsts struktūru un nevalstisko organizāciju pārstāvju konsultatīva padome, kura izskata un seko līdzi tādu jautājumu (normatīvo dokumentu projektu, tautsaimniecības attīstības koncepciju, valsts budžeta un citu dokumentu) risināšanai, kas ir nozīmīgi Latvijas tautsaimniecības attīstībai, sagatavo priekšlikumus un pieņem rekomendējošus lēmumus par šiem jautājumiem un realizē dialogu starp uzņēmējiem un Ekonomikas ministriju, kā arī ar citām valsts institūcijām un sabiedriskām organizācijām.

Ekonomikas ministrijas Sabiedrisko attiecību nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!