• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Atbalsta ideju par būvpoliciju. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.12.2004., Nr. 201 https://www.vestnesis.lv/ta/id/98112

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ģimeņu svētki kopā ar prezidenti

Vēl šajā numurā

17.12.2004., Nr. 201

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Atbalsta ideju par būvpoliciju

Rīgas pašvaldības policijā jāizveido īpaša grupa, kas, strādājot ciešā sadarbībā ar Būvvaldi un Būvinspekciju, nodarbotos ar patvaļīgas būvniecības un ēku un būvju patvaļīgas ekspluatācijas apzināšanu, apturēšanu un novēršanu Rīgas pilsētā.
Ar šādu ierosinājumu nāk klajā Rīgas pilsētas Būvvalde, Būvinspekcija un Rīgas domes Pilsētas attīstības departaments.
Vakar Rīgas domes Drošības un kārtības jautājumu komiteja konceptuāli atbalstīja šo ieceri. Nolemts izveidot darba grupu, kurai jāizstrādā dokumentu projekts šādas grupas darbības juridiskai nodrošināšanai, kā arī ierosinājumi par veicamajiem grozījumiem normatīvajos aktos.
Pēc Būvvaldes aprēķiniem, lai nodrošinātu šādas policijas grupas efektīvu darbu, katrā no Rīgas rajoniem un priekšpilsētām būtu jādarbojas vismaz diviem speciāli apmācītiem policistiem, informē Rīgas domes Informācijas un sabiedrisko attiecību nodaļa.

“LV” informācija

Uzziņai:

2003.gadā būvinspektori Rīgā ir sastādījuši 283 administratīvo pārkāpumu protokolus par patvaļīgu būvniecību vai ēku un būvju patvaļīgu ekspluatāciju. Apmēram tikpat protokolu par šiem pārkāpumiem Rīgas domes Administratīvajā komisijā iesniegusi arī Pašvaldības policija.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!