• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Latvijas pārstāvju starptautiskās organizācijās un aizsardzības atašeju semināru. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 16.12.2004., Nr. 200 https://www.vestnesis.lv/ta/id/98016

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par NATO partnerattiecību nozīmīgumu

Vēl šajā numurā

16.12.2004., Nr. 200

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Latvijas pārstāvju starptautiskās organizācijās un aizsardzības atašeju semināru

No 15. līdz 22.decembrim Rīgā Aizsardzības ministrijā notiek seminārs Latvijas aizsardzības atašejiem, militārajiem pārstāvjiem un Aizsardzības ministrijas civilajiem pārstāvjiem starptautiskās organizācijās.
Semināra dalībniekiem paredzētas tikšanās ar aizsardzības ministru Einaru Repši, Aizsardzības ministrijas valsts sekretāru Edgaru Rinkēviču, Nacionālo bruņoto spēku (NBS) komandieri viceadmirāli Gaidi Andreju Zeibotu, kā arī ar citiem ministrijas un NBS vadības pārstāvjiem, Valsts kancelejas un Ārlietu ministrijas amatpersonām.
Aizsardzības atašeji un starptautisko organizāciju pārstāvji pārrunās ar vadību šābrīža aktualitātes aizsardzības jomā, kā arī noteiks turpmākās darbības vadlīnijas. Pirmssvētku noskaņā pasākuma dalībnieki noskatīsies dokumentālās filmas “Rīga pastkartēs” pirmizrādi un tiksies ar tās autori Intu Štamguti.
Šobrīd Latvijas Aizsardzības ministrijai ārvalstīs akreditēti vienpadsmit aizsardzības atašeji un divi palīgi, kā arī sešpadsmit pārstāvji starptautiskās organizācijās.

Aizsardzības ministrijas Sabiedrisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!