• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Atbildes uz deputātu iesniegtajiem jautājumiem 2004. gada 8. decembrī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 16.12.2004., Nr. 200 https://www.vestnesis.lv/ta/id/97971

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Uz deputātu jautājumiem rakstiski iesniegtās atbildes

Vēl šajā numurā

16.12.2004., Nr. 200

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Atbildes uz deputātu iesniegtajiem jautājumiem 2004. gada 8. decembrī

Sēdi vada Latvijas Republikas 8.Saeimas priekšsēdētāja Ingrīda Ūdre.
 

Sēdes vadītāja.
Labdien, cienījamie kolēģi! Sākam jautājumu un atbilžu sēdi.
Rakstiska atbilde ir saņemta no Ministru prezidenta un veselības ministra uz deputātu jautājumu “Par līdzekļu iedalīšanu 2005.gada budžetā medicīniskās palīdzības minimuma nodrošināšanai”. Tā kā nav ieradušies jautātāji un atbildētājs, uzskatu, ka jautātāji ir apmierināti ar rakstisko atbildi.
Ir saņemta arī bijušā aizsardzības ministra Ata Slaktera atbilde uz deputātu jautājumu “Par 2004.gada 21.oktobra Ministru kabineta izbraukuma sēdes Ādažos izmaksām”. Tā kā jautātāji nav ieradušies, uzskatu, ka viņi ir apmierināti ar sniegto atbildi.
Tātad jautājums nav atbildēts no ārlietu ministra – Arta Pabrika puses, un nav arī ieradušies jautātāji, taču es domāju, ka ministram atbilde būtu rakstiski jāsniedz, tādēļ šis jautājums tiek pārcelts uz nākamo nedēļu, nākamo trešdienu.
Ir saņemta rakstiska atbilde no bijušā Ministru prezidenta, atbilde ir vīzēta tieslietu ministrei. Tieslietu ministre ir atbildējusi uz jautājumu “Par Ministru kabineta šā gada 16.novembra lēmumu svītrot no Latvijas pilsonībā naturalizācijas kārtībā uzņemamo personu saraksta apvienības “Par cilvēka tiesībām vienotā Latvijā” valdes locekli Juriju Petropavlovski”. Ir ieradušies jautātāji. Tādēļ es jautāju jums, vai jūs esat apmierināti ar rakstisko atbildi? Jautātāji nav apmierināti ar rakstisko atbildi. Tā kā tieslietu ministre vai Ministru kabineta pārstāvis šoreiz nav ieradies uz atbildes sniegšanu, arī šā jautājuma atbildēšanu pārceļam uz nākamo trešdienu.
Paldies. Līdz ar to jautājumu un atbilžu sēde ir slēgta.
Paldies. Līdz nākamajai trešdienai!

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!