• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Saņemot apsveikumus sakarā ar apstiprināšanu amatā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 14.12.2004., Nr. 198 https://www.vestnesis.lv/ta/id/97840

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Tiekoties ar Kurzemes reģiona pašvaldību pārstāvjiem

Vēl šajā numurā

14.12.2004., Nr. 198

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Saņemot apsveikumus sakarā ar apstiprināšanu amatā

Ministru prezidents Aigars Kalvītis turpina saņemt augstu ārvalstu amatpersonu apsveikumus sakarā ar apstiprināšanu Ministru prezidenta amatā.
Apsveikumu atsūtīja ASV prezidents Džordžs Bušs. Tajā prezidents uzsvēra ASV un Latvijas spēcīgo partnerību, aliansi un draudzību un izteica cerību uz turpmāku sadarbību kopīgu mērķu sasniegšanā. Dž.Bušs atzina, ka “Latvijai ir būtiska loma miera un stabilitātes nodrošināšanā Afganistānā un Irākā” un apliecina ASV augsto novērtējumu Latvijas ieguldījumam.
Ministru prezidentu A.Kalvīti apsveica Krievijas Federācijas premjerministrs Mihails Fradkovs un pauda cerību, ka A.Kalvīša “darbība šajā augstajā amatā sekmēs abu valstu divpusējo attiecību visaptverošu attīstību labu kaimiņattiecību un savstarpējas cieņas garā par labu Krievijas un Latvijas tautām”.
Ķīnas Tautas Republikas premjerministrs Vens Dzjabao sirsnīgi sveica A.Kalvīti ar augsto amatu. Premjerministrs izteica vēlējumu turpmāk cieši sadarboties, lai turpinātu attīstīt Latvijas un Ķīnas draudzīgās un noturīgās attiecības.
Ministru prezidents A.Kalvītis saņēma apsveikumu no Čehijas Republikas premjerministra Staņislava Grosa, kurš pauda pārliecību, ka Latvijas un Čehijas attiecības turpinās intensīvi attīstīties un abas valstis cieši sadarbosies Eiropas Savienības un NATO ietvaros.
Grieķijas premjerministrs Kostass Karamanlis savā apsveikumā novēlēja vislabākos panākumus svarīgajā darbā un pauda cerību uz ciešu sadarbību tālākā abu valstu izcilo attiecību sekmēšanā, kā arī lai stiprinātu sadarbību ES un NATO.
A.Kalvīti ar stāšanos Ministru prezidenta amatā apsveica Taipejas pārstāvniecības Latvijā pārstāvis Hsičuņs Čenš un ANO Pārtikas un lauksaimniecības organizācijas ģenerāldirektors Žaks Diufs.

Valsts kancelejas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!