• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par jaunajiem banku kontu numuriem 2005.gadā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 14.12.2004., Nr. 198 https://www.vestnesis.lv/ta/id/97830

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par PHARE programmas līdzfinansējuma saņemšanu

Vēl šajā numurā

14.12.2004., Nr. 198

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par jaunajiem banku kontu numuriem 2005.gadā

Tā kā no 2005.gada Latvijā maksājumos ar banku starpniecību būs izmantojami tikai jaunie IBAN kontu numuri, nākamgad lielāka uzmanība kontu numuriem ir jāpievērš visiem nodokļu maksātājiem, jo nodokļu maksājumiem valsts budžetā (uz Valsts kasi) no 2005.gada 1.janvāra būs jānorāda tikai IBAN kontu numuri.
IBAN kontu numuri paralēli vecajiem darbojās jau 2004.gadā, kad bija iespējams lietot abus kontu numurus, savukārt no nākamā gada tiks apstrādāti tikai tie maksājuma uzdevumi, kuros būs norādīts IBAN numurs. Galvenais ieguvums no jaunajiem starptautiskajām prasībām atbilstošajiem kontu numuriem ir pārskaitījumu precizitāte.
Pilnīga un aktuāla informācija par visiem valsts pamatbudžeta ieņēmumu kontiem pieejama banku filiālēs, Valsts kases informatīvajā bukletā, tāpat arī visos Valsts kases reģionālajos norēķinu centros un Valsts ieņēmumu dienesta nodaļās, kā arī Valsts kases mājas lapā.

Valsts kases informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!