• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par triju Baltijas valstu Gaisa spēku komandieru tikšanos. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 14.12.2004., Nr. 198 https://www.vestnesis.lv/ta/id/97827

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par 2004.gada Eiropas cilvēku Latvijā - Eiropas Parlamenta deputātu Georgu Andrejevu

Vēl šajā numurā

14.12.2004., Nr. 198

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par triju Baltijas valstu Gaisa spēku komandieru tikšanos

Piektdien, 10.decembrī, Kauņā, Lietuvā, beidzās triju Baltijas valstu Gaisa spēku komandieru tikšanās, kurā piedalījās Latvijas Gaisa spēku komandieris pulkvedis Juris Maklakovs, Lietuvas Gaisa spēku komandieris pulkvedis Jons Marcinkus un Igaunijas Gaisa spēku komandiera p.i. kapteinis Marts Vendla, kā arī Latvijas, Igaunijas un Lietuvas Gaisa spēku pārstāvji.
Tikšanās laikā izveidota darba grupa, kuras uzdevums ir izstrādāt iespējamos efektīvākos risinājumus Baltijas gaisa telpas patrulēšanas nodrošināšanai. Darba grupā piedalīsies divi pārstāvji no katras Baltijas valsts Gaisa spēkiem. Darba grupai minētie risinājumi jāizstrādā līdz 2005.gada 15.februārim.
Tikšanās laikā panākta vienošanās par nepieciešamību noslēgt līgumu starp Latvijas un Lietuvas Gaisa spēkiem par lidotāju kvalificēšanu, apspriesta turpmākā Baltijas valstu gaisa telpas novērošanas sistēmas BALTNET (Baltic Air Survellance Network) attīstība un modernizācija integrācijai NATO integrētajai paplašinātajai pretgaisa aizsardzības sistēmai NATINEADS (NATO Integrated Extended Air Defence System), kā arī sadarbības paplašināšana meklēšanas un glābšanas operāciju jomā.

NBS Gaisa spēku informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!