• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par robežu noteikšanu pašvaldību vēlēšanu iecirkņiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 2.12.2004., Nr. 191 https://www.vestnesis.lv/ta/id/97323

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Melnās kafijas vakarā Nacionālajā aizsardzības akadēmijā 30.novembrī

Vēl šajā numurā

02.12.2004., Nr. 191

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par robežu noteikšanu pašvaldību vēlēšanu iecirkņiem

Lai gan jau šīs nedēļas beigās beidzas termiņš, līdz kuram pašvaldībām jāiesniedz Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldei (PMLP) dati par vēlētāju dzīvesvietu adresēm atbilstošajiem vēlēšanu iecirkņiem, 29 pašvaldības vēl nav sākušas šo ziņu sagatavošanu.
Jau ziņots, ka kopš 12.novembra PMLP teritoriālajās nodaļās pašvaldības varēja saņemt ziņas par to dzīvesvietu adresēs reģistrēto vēlētāju skaitu un šīm adresēm iepriekšējās vēlēšanās reģistrēto iecirkni. Pašvaldībām šīs ziņas bija jāpārbauda, jāpapildina vai jāmaina un jāiesniedz PMLP trīs nedēļu laikā, tas ir, līdz 3.decembrim.
Tomēr, pēc PMLP Iedzīvotāju reģistra sniegtās informācijas, ziņas PMLP teritoriālajās nodaļās vēl nav izņēmušas Jūrmalas pilsēta; Balvu rajonā – Rugāju, Baltinavas un Kubuļu pašvaldības; Kuldīgas rajonā – Skrundas un Kurmāles pašvaldības; Liepājas rajonā – Rucavas pašvaldība; Preiļu rajonā – Jersikas pašvaldība; Rēzeknes rajonā – Gaigalavas pašvaldība; Rīgas rajonā – Olaines, Daugmales, Inčukalna, Salas, Sējas un Stopiņu pašvaldības; Saldus rajonā – Rubas un Šķēdes pašvaldības; Talsu rajonā – Sabiles, Valdemārpils, Stendes, Dundagas, Īves, Kolkas, Ķūļciema, Laucienes, Mērsraga, Valdgales, Vandzenes un Virbu pašvaldības.
Ņemot vērā iepriekš minēto, Centrālās vēlēšanu komisijas (CVK) priekšsēdētājs Arnis Cimdars pauž izbrīnu par šo pašvaldību amatpersonu neizdarību un aicina pašvaldības pasteigties un neuzsākt gatavošanos pašvaldību vēlēšanām ar likumu neievērošanu.
Pilsētas domes, novada domes un pagasta padomes vēlēšanas notiks 12.martā.

Centrālā vēlēšanu komisija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!