• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Diplomāti stiprinās ekonomisko sadarbību. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 1.12.2004., Nr. 190 https://www.vestnesis.lv/ta/id/97215

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ierosina krimināllietu par amatpersonu bezdarbību "Ave sol" lietā

Vēl šajā numurā

01.12.2004., Nr. 190

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Diplomāti stiprinās ekonomisko sadarbību

Rīt mūsu valsts galvaspilsētā sākas forums “Riga’s Partners”.

EKONOM.PNG (106036 bytes)
Ekonomikas ministrijas valsts sekretāra vietnieks Andris Liepiņš un Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras direktors Andris Ozols vakar, žurnālistiem stāstot par forumu
Foto: Aigars Jansons, A.F.I.

Pasākums uzskatāms par turpinājumu šā gada 16.septembrī Ekonomikas ministrijas (EM) rīkotajam forumam “Latvija kā partneris”.
Rudenī Rīgā pulcējās 43 valstu Latvijā akreditētie vēstnieki un vēstniecību darbinieki. Šā foruma dalībnieki tika iepazīstināti ar Latviju kā potenciālo ekonomiskās sadarbības partneri, kas var piedāvāt labu uzņēmējdarbības vidi un ir atvērta investīcijām. Lielā interese, ko par mūsu valsti izrādīja diplomāti, bija impulss šīs dienas pasākuma rīkošanai.
Forumā “Riga’s Partners” piedalās 37 diplomātiskā korpusa pārstāvji, kuru ikdienas darbs ir ekonomisko kontaktu veidošana un kopšana. Viņu kompetencē ir nodokļu un investīciju jautājumi, kā arī citi svarīgi ekonomikas aspekti. Šie diplomāti, kuru vidū ir arī divi vēstnieki, pārstāv Igauniju, Lietuvu, Franciju, ASV, Ķīnu, Vāciju un citas valstis. Daļa šo valstu jau apliecinājušas sevi kā aktīvas un ieinteresētas ekonomiskās sadarbības partneres, daļa vēl iepazīstas ar Latvijas tautsaimniecību.
Latvijas Tūrisma attīstības valsts aģentūras (TAVA) direktors Uldis Vītoliņš norāda, ka foruma mērķis ir informēt ārvalstu diplomātus par mūsu valsts piedāvātajām iespējām un iepazīstināt ar atbildīgajiem nozaru speciālistiem un amatpersonām.
Lai ekonomiskie diplomāti gūtu vispusīgu priekšstatu par Latvijas tautsaimniecību, EM forumu rīko kopīgi ar Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru (LIAA) un (TAVA), kā sadarbības partneri projekta realizācijā iesaistot Rīgas domi un Rīgas brīvostu. Pasākuma dalībniekiem tiks piedāvātas dažādu nozaru pārstāvju prezentācijas, kā arī iespēja apmeklēt Rīgas brīvostu.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!