• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Balvas elektroniskās jaunrades virtuoziem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 1.12.2004., Nr. 190 https://www.vestnesis.lv/ta/id/97211

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Diplomāti stiprinās ekonomisko sadarbību

Vēl šajā numurā

01.12.2004., Nr. 190

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Balvas elektroniskās jaunrades virtuoziem

RIGA.PNG (108949 bytes)
Konkursa uzvarētāji – Mārtiņš Kudrjavcevs, Gunta Krūmiņa un Laura Stepāne kopā ar Rīgas domes priekšsēdētāju Guntaru Bojāru apbalvošanas ceremonijā
Foto: Normunds Meziņš, A.F.I.

Konkursa “Rīgu redzi?” rīkotāju iecere bija veicināt radošās aktivitātes, izmantojot elektroniskās komunikācijas vidi. Vakar, 30.novembrī, Rīgas domes priekšsēdētājs Gundars Bojārs apbalvoja elektroniskā jaunrades konkursa uzvarētājus.
Konkurss bija izsludināts trīs dažādās kategorijās – dzejā, fotomākslā un glezniecībā, grafikā vai autortehnikā. Pretendentiem izvirzītais nosacījums bija – darbam ir jābūt saistītam ar Rīgas pilsētu.
Visi konkursam adresētie darbi tika iesniegti tikai elektroniskā formātā, lai tādējādi veicinātu informācijas tehnoloģiju izmantošanu arī radošās izpausmēs.
Pavisam iesniegts vairāk nekā 1500 darbu, kas joprojām ir apskatāmi Rīgas pašvaldības interneta portālā www.riga.lv. Par uzvarētājiem kļuva Gunta Krūmiņa kategorijā “Dzeja”, Mārtiņš Kudrjavcevs kategorijā “Fotomāksla” un Laura Stepāne kategorijā “Glezniecība, grafika vai autortehnika”. Katrā no trim kategorijām tiks pasniegta viena galvenā balva 500 eiru vērtībā, kā arī trīs veicināšanas balvas 300 eiru vērtībā.

“LV” informācija

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!