• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Baltijas lauksaimniecības ministriju pārstāvju tikšanos. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 26.11.2004., Nr. 188 https://www.vestnesis.lv/ta/id/97063

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par konferenci "Turcijas dalība ES - par vai pret?"

Vēl šajā numurā

26.11.2004., Nr. 188

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Baltijas lauksaimniecības ministriju pārstāvju tikšanos

Šodien, 26.novembrī, Zemkopības ministrijas (ZM) valsts sekretāre Laimdota Straujuma Rīgā tiksies ar Igaunijas Lauksaimniecības ministrijas ģenerālsekretāru Antu Notu un Lietuvas Lauksaimniecības ministrijas valsts sekretāru Vidmantu Kanopu. Amatpersonas pārrunās Eiropas Savienības (ES) lauksaimniecības aktualitātes, kā arī ES Kopējās lauksaimniecības politikas reformas ieviešanas gaitu Baltijas reģionā.
Pēc viedokļu apmaiņas Latvijas, Lietuvas un Igaunijas nozares ministriju valsts sekretāri piedalīsies Baltijas valstu ekspertu seminārā, kurā tiks iepazīstināti ar Latvijas Valsts agrārās ekonomikas institūta pētījumu “Eiropas Savienības Kopējās lauksaimniecības politikas 2003.gada reformas ieviešanas Latvijā reģionālās un mikroekonomiskās ietekmes novērtējums”. Pasākuma gaitā paredzēta diskusija par šā pētījuma rezultātiem, kā arī ES Kopējās lauksaimniecības politikas reformas instrumentu ieviešanas aspektiem un to ietekmi uz Baltijas valstu lauksaimniecības sektoru.
Seminārā piedalīsies visu triju Baltijas valstu nozares ministriju amatpersonas, ekonomikas speciālisti un lauksaimniecības eksperti. Pasākums notiks Rīgā, Zemkopības ministrijā.

Zemkopības ministrijas Preses un sabiedrisko attiecību nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!