• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Nav pārreģistrētas tūkstošiem licenču alkohola mazumtirdzniecībai. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 23.11.2004., Nr. 185 https://www.vestnesis.lv/ta/id/96808

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par tēmu "Es mīlu savu planētu!"

Vēl šajā numurā

23.11.2004., Nr. 185

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Nav pārreģistrētas tūkstošiem licenču alkohola mazumtirdzniecībai

Valsts ieņēmumu dienests (VID) atkārtoti aicina visus komersantus, kuri vēl līdz šim nav veikuši licenču pārreģistrāciju, iesniegt nepieciešamos dokumentus VID Akcīzes preču pārvaldē līdz 30.novembrim. Licences, kas netiks pārreģistrētas līdz 2004.gada 1.decembrim, zaudēs spēku.

Kā “LV” jau ziņots, speciālās atļaujas (licences) alkoholisko dzērienu un spirta vairumtirdzniecībai un licences alkoholisko dzērienu mazumtirdzniecībai, kas izsniegtas līdz 2004.gada 30.aprīlim, pārreģistrējamas un ir spēkā līdz 2004.gada 1.decembrim.
Pēc VID Akcīzes preču pārvaldes informācijas, līdz 15.novembrim ir pārreģistrētas 2744 licences alkoholisko dzērienu mazumtirdzniecībai un 47 licences alkoholisko dzērienu un spirta vairumtirdzniecībai. Nav pārreģistrētas 3106 licences alkoholisko dzērienu mazumtirdzniecībai un 24 licences alkoholisko dzērienu un spirta vairumtirdzniecībai. Tā kā ir daudz nepārreģistrēto licenču skaitu, VID Akcīzes preču pārvalde pieņems dokumentus licenču pārreģistrācijai līdz 30.novembrim.

Pēc VID informācijas

Uzziņai

VID brīdina, ka pēc 2004.gada 1.decembra komersanti, kas nebūs laikā veikuši licenču pārreģistrāciju, būs spiesti pārtraukt attiecīgo komercdarbību līdz jaunas licences saņemšanai. Neskaidrību gadījumā komersanti var konsultēties VID Akcīzes preču pārvaldē pa tālruni 7016865 vai 7016866.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!