• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par pirmajiem apmaksātajiem lauksaimnieku pieteikumiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.11.2004., Nr. 183 https://www.vestnesis.lv/ta/id/96637

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par projektu pieņemšanu uz ES struktūrfondu līdzekļiem

Vēl šajā numurā

17.11.2004., Nr. 183

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par pirmajiem apmaksātajiem lauksaimnieku pieteikumiem

Vakar, 16.novembrī, Valsts kase apmaksājusi pirmos 5218 pieteikumus, ko lauksaimnieki iesnieguši vienotā platības maksājuma saņemšanai. Kopējā atbalstam izmaksātā summa ir 633 579 lati. Visi vienotā platības maksājuma pretendenti, kuru pieteikumos Lauku atbalsta dienestā (LAD) nav konstatētas kļūdas, naudu par vienoto platību saņems pakāpeniski līdz šā gada beigām. Latvijas budžetā vienotajam platības maksājumam atvēlēti 30,48 miljoni eiro.
Papildu maksājumus par laukaugu un lopbarības platībām atbalsta pretendenti saņems, sākot jau ar nākamā gada sākumu. To izmaksa jāpabeidz 2005.gada 30.jūnijā.
Tie lauksaimnieki, kas pieteicās papildu maksājumiem piena kvotas tonnai un aitu mātēm, atbalsta maksājumus saņems līdz šā gada 20.decembrim. Līdz šim datumam tiks izmaksāta arī puse no liellopu kaušanas prēmijām pretendentiem, kas iesniegumus iesniedza līdz 10.oktobrim. Otru prēmijas pusi pretendents saņems 2005.gada sākumā, kad būs beigusies pēdējā pieteikšanās par 2004.gadā nokautiem liellopiem, tas ir, līdz 10.janvārim.
Līdz šā gada 20.decembrim tiks izmaksāta arī prēmija par zīdītājgovi, bet par zīdītājgovīm no jauktajiem ganāmpulkiem prēmijas izmaksās līdz 2005.gada 4.februārim.
Par kartupeļu cieti lauksaimnieki atbalstu saņems jau nākamā gada sākumā. Savukārt par zālāja un linu sēklām atbalstu plānots izmaksāt nākamā gada otrajā pusē.

Zemkopības ministrijas Preses un sabiedrisko attiecību nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!