• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Saņemot Cēsīs austu valsts karogu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 16.11.2004., Nr. 182 https://www.vestnesis.lv/ta/id/96540

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Sveicot Polijas prezidentu 50 gadu jubilejā

Vēl šajā numurā

16.11.2004., Nr. 182

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Saņemot Cēsīs austu valsts karogu

Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga vakar, 15.novembrī, Rīgas pilī Cēsu astoņsimtgades gaidīšanas svētku ietvaros pieņēma Cēsu pilsētas dāvinājumu – valsts karogu.
Tiekoties ar Cēsu pilsētas pārstāvjiem, prezidente runāja par patriotiskās audzināšanas tematiku, atzīstot, ka patriotismu bērnos un jauniešos lielā mērā audzina ģimenes, skolas un pašvaldības attieksme. Cēsu pārstāvji stāstīja prezidentei par 18.novembra un Lāčplēša dienas tradīcijām savā pilsētā, paužot gandarījumu par iedzīvotāju lielo aktivitāti tajos. Cēsnieki arī stāstīja prezidentei par sarkanbaltsarkanā karoga rašanās un atdzimšanas vēsturi Cēsīs, kā arī par to, kā tapa šis konkrētais karogs, kas tika uzdāvināts Valsts prezidentei. Viņi informēja prezidenti par pasākumiem, kas plānoti līdz Cēsu 800 gadu jubilejas svinībām 2006.gadā, uzsverot, ka garais svētku gaidīšanas laiks ir zīmīgs ar vides labiekārtošanas darbiem, lai pilsēta sagaidītu svētkus pēc iespējas sakoptāka.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!