• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Eiropas Sociālā fonda pieteikto atbalstu mācību praksēm. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 4.11.2004., Nr. 175 https://www.vestnesis.lv/ta/id/96024

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par kopējo valsts budžeta finansiālo pārpalikumu

Vēl šajā numurā

04.11.2004., Nr. 175

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Eiropas Sociālā fonda pieteikto atbalstu mācību praksēm

Profesionālās izglītības attīstības aģentūra (PIAA) izsludina atklāto konkursu projektu pieteikumiem Eiropas Sociālā fonda (ESF) aktivitātē “Atbalsts mācību prakses īstenošanai profesionālās izglītības un augstākās izglītības studentiem”.
Atbalsts arodizglītības, profesionālās vidējās un profesionālās augstākās izglītības iestāžu audzēkņu mācību praksēm uzņēmumos un iestādēs vērsts uz to, lai, iesaistot sociālos partnerus profesionālās izglītības un praktiskās apmācības kvalitātes paaugstināšanā, uzlabotu modernu tehnoloģiju pielietošanas prasmes un jauno speciālistu konkurētspēju darba tirgū.
Projektus var iesniegt arodizglītības, profesionālās vidējās izglītības iestāžu audzēkņu, tālākizglītības programmās izglītojamo un profesionālās augstākās izglītības iestāžu studentu prakses organizācijai un norisei uzņēmumos un iestādēs atbilstoši izglītības iestādē apgūstamai izglītības programmai un mūsdienu ražošanas tehnoloģiju prasībām. Projektos var paredzēt arī prakses vadītāju sagatavošanu un metodisko materiālu izstrādi vai pilnveidi prakšu nodrošināšanai.
Pieteikumu iesniegšanas termiņš ir 2005.gada 31.janvāris. Projektus var pieteikt izglītības iestādes, kas īsteno akreditētas arodizglītības, profesionālās vidējās izglītības, profesionālās tālākizglītības vai profesionālās augstākās izglītības programmas.
Minēto aktivitāšu ietvaros ESF finansējums ir 75% no projekta kopējām attiecināmām izmaksām, bet 25% veido nacionālais vai privātais finansējums. Projektu ilgums šajā aktivitātē ir no 4 mēnešiem līdz vienam gadam, minimālā viena projekta summa – 2000 latu, maksimālā – 8500 latu. Kopējais pieejamais finansējums šajā aktivitātē ir 8 246 000 latu.

Profesionālās izglītības attīstības aģentūras informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!