• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Atvērta nākotnes pasta nodaļa. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 29.10.2004., Nr. 172 https://www.vestnesis.lv/ta/id/95769

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Debesis labvēlīgas melnajam Mēnesim

Vēl šajā numurā

29.10.2004., Nr. 172

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Atvērta nākotnes pasta nodaļa

PASTS2.PNG (115261 bytes)
“Latvijas pasts” ģenerāldirektors Gints Škodovs un Rīgas 47. pasta nodaļas vadītājs Oskars Balodis
Foto: Elmārs Rudzītis, A.F.I.

“Latvijas pasts” modernizācijas gaitā plāno arvien vairāk pasta nodaļu pārveidot par atvērtā tipa nodaļām. Jaunās pasta nodaļu koncepcijas pamatā atšķirībā no pašreizējo pasta nodaļu modeļa ir pašapkalpošanās princips. Nule Vecrīgā atklāta jauna šāda pasta nodaļa, kurā pieejami daudzi “Latvijas pasta” līdzšinējā darbībā netradicionāli pakalpojumi. Kā skaidro “Latvijas pasta” preses sekretārs Edijs Šauers, tā ievērojami atšķiras no līdzšinējām pasta nodaļām gan ar pasta pakalpojumu klāstu, gan klientu apkalpošanu. Kā jaunumi tiek piedāvāti pakalpojumi, kuri pagaidām vēl nav pieejami citās pasta nodāļās, – dokumentu iesiešana, laminēšana un interneta izmantošana. Tiek piedāvāts plašs kancelejas preču klāsts, ir iespēja izlasīt jaunākos preses izdevumus.
Rīgas 47. pasta nodaļā, protams, pieejami arī “Latvijas pasta” tradicionālie pakalpojumi – vēstuļu un paku nosūtīšana, var abonēt preses izdevumus, iegādāties pastmarkas utt.
Pavisam Latvijas pastam ir 965 pasta nodaļas un astoņi pasta punkti lielveikalos Aizkrauklē, Bauskā, Jelgavā, Liepājā, Talsos, Tukumā un Rīgā.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!