• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ārvalstu jaunieši iepazīs Latviju. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.10.2004., Nr. 171 https://www.vestnesis.lv/ta/id/95687

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Bezdarba līmenis septembrī saglabājas nemainīgs

Vēl šajā numurā

28.10.2004., Nr. 171

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ārvalstu jaunieši iepazīs Latviju

Vakar, 27.oktobrī, Rīgā sākās studentu un jaunatnes politiskās organizācijas “Eiropas demokrātiskie studenti” (EDS) kārtējā padomes sēde un seminārs, kurā piedalās apmēram 30 dalīborganizāciju pārstāvji no visas Eiropas.

Pasākumi ilgs līdz 31.oktobrim. Padomes sēde un seminārs katru reizi norisinās kādā citā no tām. Pēc saieta Latvijā rīkotāja, Latvijas Konservatīvās jaunatnes apvienības valdes priekšsēdētāja Anda Kudora sniegtajām ziņām, EDS padomes sēdē un seminārā tā dalībnieki iepazīsies ar Latvijas kultūru, vēsturi, politisko sistēmu, Latvijas un Eiropas Savienības ārpolitiku.
Dalībnieki saņems atbildes uz jautājumiem par aktualitātēm Latvijā, kā arī dalīsies pieredzē un dibinās kontaktus ar Latvijas jauniešiem, dažādu sabiedrisko organizāciju biedriem.
EDS mērķi ir attīstīt kontaktus un kooperāciju starp kristīgajiem demokrātiem, konservatīviem un liberāliem studentiem no dažādām valstīm, veidot savstarpēju izpratni par kultūras un politisko situāciju, iestāties par vienotu un brīvu Eiropu, veicināt informācijas apmaiņu par izglītības iespējām, politisko situāciju Eiropas valstīs un iepazīties ar dažādām Eiropas institūcijām.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!