• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 7. oktobrī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 7.10.2004., Nr. 159 https://www.vestnesis.lv/ta/id/94705

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ārzemju presē

Vēl šajā numurā

07.10.2004., Nr. 159

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 7. oktobrī

Ministru prezidents Indulis Emsis piedalās oficiālajā jauno 10 Eiropas Savienības (ES) dalībvalstu uzņemšanas ES un Āzijas 5.sammita ceremonijā Hanojā.

Notiek Saeimas sēde.

Veselības ministrs Rinalds Muciņš tiekas ar jauniešu delegātiem no vairākām valstīm, lai pārrunātu turpmāko sadarbību, īstenojot lēmumus, kas pieņemti jūnijā Budapeštā ministru konferencē par vidi un veselību.

Latvijas Zinātņu akadēmijas telpās tiek atklāta starptautiska konference mājokļu jomā “Energoefektīvs mājoklis Baltijā”, ko rīko “Mājokļu aģentūra” sadarbībā ar Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministriju. Atklāšanā uzrunas saka reģionālās attīstības un pašvaldības lietu ministrs Andrejs Radzevičs, “Mājokļu aģentūras” direktors Normunds Pēterkops.

Viesnīcā “Sigulda” notiek seminārs “Lauksaimniecībā neizmantotās zemes jaunajās Eiropas Savienības dalībvalstīs un kandidātvalstīs un kopējā ES lauksaimniecības politika”, ko rīko Zemkopības ministrija un Holandes Zemkopības, Dabas un Pārtikas kvalitātes ministrija sadarbībā ar Latvijas Valsts agrārās ekonomikas institūtu.

Notiek Rīgas domes Izglītības, jaunatnes lietu un sporta komitejas sēde.

Sociālās aprūpes centrā “Ezerkrasti” Labklājības ministrijas Sociālās palīdzības fonds organizē semināru sociālās aprūpes centru direktoriem un galvenajiem grāmatvežiem.

Eiropas Parlamentā notiek Eiropas Komisijas nodokļu un muitas savienības komisāra amata kandidātes Ingrīdas Ūdres uzklausīšana, to tiešraidē translē Latvijas Televīzijas 1.kanāls.

Rīgā turpinās ārzemju latviešu centrālo organizāciju augstākās pārstāvības – Pasaules brīvo latviešu apvienības (PBLA) – valdes sēde, kurā vētī pērn paveikto un lemj par jauniem uzdevumiem.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!