• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Nacionālo bruņoto spēku komandiera vizīti Irākā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 29.09.2004., Nr. 154 https://www.vestnesis.lv/ta/id/94299

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Somijas vēstnieka iepazīšanās vizīti pie Saeimas priekšsēdētājas biedra

Vēl šajā numurā

29.09.2004., Nr. 154

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Nacionālo bruņoto spēku komandiera vizīti Irākā

28. un 29.septembrī Nacionālo bruņoto spēku komandieris viceadmirālis Gaidis Andrejs Zeibots turpina vizīti Starptautiskās miera nodrošināšanas operācijas Irākā (OIF) Latvijas kontingenta (LK) karavīru dienesta vietā.
29.septembrī viceadmirālis G.A.Zeibots piedalīsies Polijas vadītās Daudznacionālās divīzijas Centrs Dienvidi (MND CS) štāba ikrīta dienas notikumu analīzes un plānošanas sapulcē. Vizītes turpinājumā NBS komandieris apmeklēs MBD CS 1.brigādes 1.bataljona izvietojumu Al Hillā. Viceadmirālis G.A.Zeibots tiksies ar 1.bataljona komandieri pulkvežleitnantu Ježiju Gutu, iepazīsies ar situāciju bataljona un Latvijas kājnieku rotas atbildības rajonā, kā arī apmeklēs Latvijas karavīrus un iepazīsies ar Latvijas kājnieku rotas autotransportu, bruņojumu un ekipējumu, veicamajiem uzdevumiem un karavīru sadzīves apstākļiem.
Vakar, 28. septembrī, NBS komandieris Bagdādē tikās ar Daudznacionālo spēku vadību, Daudznacionālo spēku komandieri ģenerāli Džordžu Keisiju, Daudznacionālā korpusa komandieri ģenerālleitnantu Tomasu Mecu. Pēcpusdienā NBS komandieris ieradās Polijas vadītās Daudznacionālās divīzijas Centrs Dienvidi (MND CS) izvietojumā Babilonā un tikās ar MND CS komandieri ģenerāli Andžeju Ekertu. Vizītes turpinājumā viceadmirālis G. A. Zeibots iepazīstas ar situāciju MND CS atbildības rajonā, kā arī tiekas ar Babilonā dienējošajiem LK karavīriem. Vakarā svinīgos apstākļos tiks nolasīta Valsts prezidentes Vairas Vīķes-Freibergas pavēle un NBS komandieris pasniegs LK komandierim Ērikam Naglim pulkvežleitnanta dienesta pakāpi.

AM Sabiedrisko attiecību departaments, NBS Preses un informācijas nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!