• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 22. septembrī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 22.09.2004., Nr. 150 https://www.vestnesis.lv/ta/id/93920

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Zemestrīce pārsteidz Latviju

Vēl šajā numurā

22.09.2004., Nr. 150

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 22. septembrī

Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga piedalās ASV valdības un ANO Attīstības padomes rīkotajās darba pusdienās ar Kanādas premjerministra Pola Martina un ASV valsts sekretāra Kolina Pau-ela piedalīšanos.

Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga piedalās Andoras valdības vadītāja Marka Fornē Molnē rīkotajā pieņemšanā.

Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga piedalās Dienvidāfrikas valsts prezidenta Thabo Mbeki rīkotajā pieņemšanā.

Ministru prezidents, Noziedzības novēršanas padomes priekšsēdētājs Indulis Emsis tiekas ar Lauksaimnieku organizāciju sadarbības padomes pārstāvjiem, lai pārrunātu problēmas liellopu gaļas tirgū.

Ministru prezidents Indulis Emsis darba brokastīs tiekas ar finanšu ministru Oskaru Spurdziņu un Latvijas Bankas prezidentu Ilmāru Rimšēviču.

Ārlietu ministrs Artis Pabriks darba vizītē ASV Eiropas Savienības ārlietu ministru tikšanās ietvaros tiekas ar ASV valsts sekretāru Kolinu Pauelu un ar Šveices ārlietu ministri Mišelīni Kalmī-Rei.

Zemkopības ministrs Mārtiņš Roze atrodas darba vizītē Maskavā, kur tiekas ar Maskavas apgabala lauksaimniecības un pārtikas rūpniecības ministru Nikolaju Savenko.

Ekonomikas ministrs Juris Lujāns Centrālajā statistikas pārvaldē (CSP) iepazīstas ar CSP Informācijas centra darbu un diskusijā ar CSP priekšnieci Aiju Žīguri runā par CSP stratēģiju, darbības virzieniem un pārvaldes sadarbību ar uzņēmējiem.

Latvijā vizītē ierodas Apvienotās Karalistes Lordu un Pārstāvju palātas Mākslas un kultūras mantojuma grupas pārstāvji. Vizītes ietvaros viņi apmeklēs Rundāles pili.

Valsts robežsardzes priekšnieks robežsardzes ģenerālis Gunārs Dāboliņš ar delegāciju uzturēsies darba vizītē Ungārijā.

Rīgā notiek NATO pretgaisa aizsardzības seminārs, kurā piedalās dalībnieki no Beļģijas, Bulgārijas, Čehijas, Igaunijas, Latvijas, Lietuvas, Norvēģijas, Polijas, Vācijas un NATO štābiem.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!