• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Parīze-Ņujorka jeb Latvijas ārlietu ministra darbīgās dienas. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 21.09.2004., Nr. 149 https://www.vestnesis.lv/ta/id/93863

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Jāpārreģistrējas, lai komercattiecības būtu drošas

Vēl šajā numurā

21.09.2004., Nr. 149

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Parīze–Ņujorka jeb Latvijas ārlietu ministra darbīgās dienas

Piektdien, 17.septembrī, ārlietu ministrs Artis Pabriks bija darba vizītē Parīzē, kur tikās ar Francijas ārlietu ministru Mišelu Barnjē un pārrunāja aktuālos ārpolitikas jautājumus, arī Eiropas Savienības (ES) un Krievijas dialoga kontekstā. Latvijas ārlietu ministrs Parīzē tikās arī ar Francijas īpašo uzdevumu ministri Eiropas Savienības lietās Klaudiju Inerē – tika pārrunāti Latvijas un Francijas divpusējo attiecību jautājumi, kā arī aktuālās ES kaimiņu politika, ES finanšu perspektīva un ES konstitucionālā līguma aspekti. Parīzē tika arī parakstīts Latvijas un Francijas sadarbības projekta – Latvijas kultūras festivāla Francijā “Pārsteidzošā Latvija” (Etonnante Lettonie) – vienošanās protokols. Artis Pabriks tikās arī ar Ekonomiskās sadarbības un attīstības organizācijas (OECD) ģenerālsekretāra vietnieku Kijotaku Akasaku, pārrunājot Latvijas un OECD sadarbību, kā arī, ņemot vērā organizācijas paplašināšanās stratēģiju, – Latvijas perspektīvas kļūt par OECD dalībvalsti.
Tūlīt pēc vizītes Francijā mūsu ārlietu ministrs devās uz ASV, kur piedalās ANO Ģenerālajā asamblejā Ņujorkā. Vakar, 20.septembrī, ārlietu ministrs uzstājās ar referātu Kolumbijas universitātes Austrumeiropas un Centrāleiropas pētniecības centrā. Šodien, 21.septembrī, Artis Pabriks piedalīsies Eiropas Savienības valstu ārlietu ministru sanāksmē, kā arī ASV prezidenta Dzordža Buša rīkotajā pieņemšanā.
Ministram plānotas arī divpusējās tikšanās ar Itālijas ārlietu ministru Franko Fratini, Gruzijas ārlietu ministri Salomi Zurabišvilli, Kazahstānas ārlietu minis-tru Kasimžomartu Tokajevu un Bosnijas un Hercegovinas ārlietu ministru Mladenu Ivaniču.

Publicēts ar Francijas Ārlietu ministrijas laipnu atļauju “Latvijas Vēstnesis” pateicas Francijas vēstniecībai Latvijā par sadarbību

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!