• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par vienota šaušanas treniņu centra reorganizāciju Rīgā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 10.09.2004., Nr. 144 https://www.vestnesis.lv/ta/id/93492

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Saeimas 2004.gada 9.septembra sēdē

Vēl šajā numurā

10.09.2004., Nr. 144

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par vienota šaušanas treniņu centra reorganizāciju Rīgā

7.septembrī Aizsardzības un iekšlietu komisijas priekšsēdētājs Juris Dalbiņš, priekšsēdētāja biedre Linda Mūrniece un deputāts Andrejs Radzevičs apmeklēja Drošības policijas šaušanas treniņu centru un iepazinās ar policistu mācību un treniņa apstākļiem.
Komisijas priekšsēdētājs J.Dalbiņš izteica viedokli, ka šaušanas treniņu centrs, kurā šaušanas iemaņas apgūst un noslīpē visu policijas iestāžu darbinieki, ir morāli un tehniski novecojis, tāpēc policistu treniņu apstākļi tajā ir neapmierinoši. J.Dalbiņš uzskata, ka jārisina jautājums par adekvātu šaušanas treniņu apstākļu nodrošināšanu visiem policistiem.
Tā kā minētais centrs atrodas Rīgas pašvaldības pilsētas plānojumā noteikto sarkano līniju robežās, J.Dalbiņš aicināja apsvērt domu par vienota šaušanas treniņu centra izveidošanu Rīgas teritorijā, kuru varētu izmantot visu pilsētas tiesībaizsardzības iestāžu darbinieki, tostarp pašvaldības policisti.

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!