• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Uzturoties darba vizītē Grieķijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 13.08.2004., Nr. 128 https://www.vestnesis.lv/ta/id/92364

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Saņemot Francijas vēstnieka apsveikumu

Vēl šajā numurā

13.08.2004., Nr. 128

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Uzturoties darba vizītē Grieķijā

Ministru prezidents Indulis Emsis pēc Latvijas Olimpiskās komitejas uzaicinājuma vakar, 12.augustā, devies uz Atēnām, lai justu līdzi Latvijas olimpiskās izlases startam olimpiskajās spēlēs un piedalītos olimpisko spēļu organizatoru rīkotajos oficiālajos pasākumos.

13.augustā pulksten 13 paredzēta I.Emša līdzdalība Grieķijas Republikas prezidenta Konstantina Stefanopula rīkotajā pieņemšanā Olimpisko spēļu dalībnieku valstu un valdību vadītājiem. Vakarā Ministru prezidents piedalīsies olimpisko spēļu atklāšanas ceremonijā.
14.augustā I.Emsis piedalīsies Olimpisko spēļu rīcības komitejas “Atēnas 2004” prezidentes rīkotajās vakariņās olimpisko spēļu dalībnieku valstu un valdību vadītājiem, kā arī ar savu klātbūtni centīsies uzmundrināt un jutīs līdzi Latvijas riteņbraucēju startam.
15.augustā I.Emsis apmeklēs tenisa sacensības, kā arī Latvijas vēstniecības Grieķijā rīkotajā oficiālajā pieņemšanā tiksies ar olimpisko spēļu Latvijas dalībniekiem.
Latvijā Ministru prezidents I.Emsis atgriezīsies 18.augusta vakarā.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!