• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Vētī jaunās iestādes paveikto. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 5.08.2004., Nr. 123 https://www.vestnesis.lv/ta/id/91986

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

1949.gada izsūtīšanas atviļņi

Vēl šajā numurā

05.08.2004., Nr. 123

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Vētī jaunās iestādes paveikto

Vakar, 4.augustā, tieslietu ministre Vineta Muižniece tikās ar Tiesu administrācijas direktori Ilonu Beierbahu, lai kopīgi atskatītos un izvērtētu Tiesu administrācijas pirmajos darbības mēnešos paveikto, kā arī iezīmētu Tiesu administrācijas darbības galvenās vadlīnijas nākotnē.
Tiesu administrācija ir viena no Tieslietu ministrijas (TM) padotības iestādēm, kas savu darbību sāka šā gada 1.aprīlī. Tiesu administrācijas kompetencē šobrīd ir organizatoriski nodrošināt kopumā 69 iestāžu darbību.
Šo mēnešu laikā Tiesu administrācija ir gandrīz pilnīgi komplektējusi personālu, apzinājusi reālo situāciju, kā arī uzsākusi savu tiešo funkciju izpildi, administratīvi nodrošinot tiesu un zemesgrāmatu nodaļu darbu.
Pēc iepazīšanās ar Tiesu administrācijas darbu laikā no šā gada 1.aprīļa V.Muižniece atzinīgi izteicās par paveikto, norādot, ka Tiesu administrācijai kā jaunai iestādei darba apjoms patiešām ir ievērojams. Taču viens no svarīgākajiem tuvākajā laikā risināmajiem jautājumiem esot panākt tiesu darbinieku tehnisko nodrošinājumu, ņemot vērā, ka vēl aizvien ir tiesas, kas nav visā pilnībā nodrošinātas ar datortehniku. Tāpat ir jāturpina darbs pie tiesu izvietojuma koncepcijas izstrādes, ievērojot, ka tajā iekļaujams administratīvo tiesu attīstības plāns. “Administratīvajām tiesām ir jākļūst pieejamām visiem valsts iedzīvotājiem visā Latvijas teritorijā. Un tas ir jāpanāk iespējami īsākā laika posmā,” uzsvēra tieslietu ministre.

Pēc TM informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!