• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 4.augustā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 4.08.2004., Nr. 122 https://www.vestnesis.lv/ta/id/91936

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Vakar, 3. augustā, valūtas tirgū

Vēl šajā numurā

04.08.2004., Nr. 122

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 4.augustā

Tieslietu ministre Vineta Muižniece tiekas ar Tiesu administrācijas direktori Ilonu Beierbahu, lai pārrunātu aktuālos tiesu darba organizācijas jautājumus.

Ekonomikas ministrs Juris Lujāns tiekas ar Lielbritānijas vēstnieku Latvijā Endrū Tesorjēru.

Īpašu uzdevumu ministrs sabiedrības integrācijas lietās Nils Muižnieks tiekas ar Rīgas Stradiņa universitātes pētnieku Ģirtu Račko, lai pārrunātu pētījumu par mazākumtautību sabiedriskajām organizācijām.

Nacionālās trīspusējās sadarbības padomes ārkārtas sēdē paredzēts apspriest 2004.gada valsts budžeta likuma grozījumus.

Ventspilī viesojas Čehijas žurnālistu grupa, lai iepazītos ar Kurzemes tūrisma piedāvājumiem. Vizītes laikā viņi apskata lielākos tūrisma objektus Ventspilī un Ventspils rajonā.

Rīgas rajona Allažu pagasta Stīveros, dienas centrā “Gaismiņas”, notiek konference “Nevalstisko organizāciju dienas centri Latvijā – iespējamā alternatīva esošajai sociālo pakalpojumu sniegšanai iedzīvotājiem”.

Kuldīgas rajonā Rendas pagasta “Lejastiezumos” notiek seminārs par īpaši aizsargājamo saldūdeņu un iežu atsegumu biotopiem, kuru organizē BO valsts SIA “Vides projekti” sadarbībā ar ANO Attīstības programmu un Vides valsts inspekciju.

Kultūras ministrijas zālē norisinās nacionālā lugu konkursa nobeiguma sarīkojums un prēmiju pasniegšana 22 konkursa uzvarētājiem pilna apjoma lugu, bērnu un jaunatnes lugu un viencēlienu kategorijās.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!