• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Sākusies skautu un gaidu nometne "Kursa 2004". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.07.2004., Nr. 118 https://www.vestnesis.lv/ta/id/91675

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Šodien, 28. jūlijā

Vēl šajā numurā

28.07.2004., Nr. 118

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Sākusies skautu un gaidu nometne “Kursa 2004”

27.jūlijā tika atklāta 4.lielā skautu un gaidu nometne “Kursa 2004” Kuldīgas rajona Padures pagasta skautu mežā Tigava. Nometne risināsies līdz 1.augustam, un tajā piedalās vairāk nekā 350 dalībnieku no Latvijas, Lietuvas, Vācijas un ASV.
Nometnes norises vieta ir noteikusi tās programmu un nodarbības, kas balstītas uz senās Kursas vēsturi, kad tā bija dalīta atsevišķās valstīs. Nedēļas laikā dalībnieki darbosies dažādās amatnieku darbnīcās, pētniecības gājienos, vairāk iepazīs Kuldīgas apkārtnes vēsturi, kā arī piedalīsies sporta, orientēšanās un ūdens nodarbībās.
Nometnes galvenais mērķis – atkal pulcēties visiem kopīgā nometnē, lai izvērtētu, kādi esam, un gūtu pieredzi un zināšanas no citiem. Pirmo reizi organizācijas vēsturē lielā nometne notiks uz mums piederošas zemes, kas nozīmē, ka celtās būves un ierīces būs izmantojamas arī turpmāk.
Šorīt, 28.jūlijā, nometnē viesosies LR Saeimas priekšsēdētāja Ingrīda Ūdre, bet pēcpusdienā ieradīsies Nacionālo bruņoto spēku komandieris viceadmirālis Gaidis Andrejs Zeibots. Savukārt 30.jūlijā ar savu klātbūtni nometnes dalībniekus pagodinās LR Ministru prezidents Indulis Emsis.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!