• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 23. jūlijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 23.07.2004., Nr. 116 https://www.vestnesis.lv/ta/id/91470

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Uz lidostu - ērtāk un drošāk

Vēl šajā numurā

23.07.2004., Nr. 116

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 23. jūlijā

Tieslietu ministre Vineta Muižniece un valsts sekretārs Mārtiņš Bičevskis dodas uz Valsts probācijas dienesta pārvaldi, lai iepazītos ar probācijas dienesta darbību un problēmām, kas saistītas ar teritoriālo struktūrvienību izveidošanu un personāla nokomplektēšanu, kā arī lai novērtētu, kā norit Eiropas Savienības struktūrfondu apguve.

Finanšu ministrs Oskars Spurdziņš viesojas Aizkrauklē, kur tiekas ar pilsētas pašvaldības vadību un apmeklē Valsts ieņēmumu dienesta Aizkraukles nodaļu.

Veselības ministrs Rinalds Muciņš viesojas interneta portālā “Apollo”, kur stāsta par smēķēšanas kaitīgumu un ārsta profesijas prestižu.

Latvijā darba vizītē atrodas Čehijas delegācija, kuru vada darba un sociālo lietu ministrs Zdeneks Škromačs. Vizītes laikā paredzēta tikšanās ar labklājības ministri Dagniju Staķi un citiem Labklājības ministrijas pārstāvjiem.

Ekonomikas ministrijas pārstāvji tiekas ar Eiropas Rekonstrukcijas un attīstības bankas pārstāvi Alekseju Zverevu.

Jēkabpils rajona padomes zālē norisinās informatīvais seminārs “Eiropas Reģionālās attīstības fonda (ERAF) finansējums vides kvalitātes uzlabošanai”, ko organizē Vides ministrija sadarbībā ar reģionālajām attīstības aģentūrām.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!