• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 13. jūlijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 13.07.2004., Nr. 109 https://www.vestnesis.lv/ta/id/91025

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Vakar, 12. jūlijā, valūtas tirgū

Vēl šajā numurā

13.07.2004., Nr. 109

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 13. jūlijā

Notiek Ministru kabineta sēde.

Kultūras ministre Helēna Demakova atrodas darba vizītē Roterdamā Nīderlandē, kur piedalās neformālajā Eiropas Savienības izglītības un kultūras ministru sanāksmē.

Aizsardzības ministrijas un Nacionālo bruņoto spēku delegācija aizsardzības ministra Ata Slaktera vadībā apmeklē Afganistānu, kur tiekas ar Latvijas misijas karavīriem un Starptautisko drošības atbalsta spēku (ISAF) vadību.

Valmieras rajona Dikļu pilī notiek seminārs “Sabiedriskā iepirkumu organizēšana un izvērtēšanas praktiskie aspekti saskaņā ar Eiropas Savienības (ES) un Latvijas likumdošanu par valsts un pašvaldību iepirkumu rīkošanu”, kuru rīko Eiropas Komisijas Informācijas apmaiņas tehniskās nodrošināšanas birojs sadarbībā ar Vidzemes Attīstības aģentūru.

Ķemeru nacionālā parka padomes sēdē tiek pārrunāti jautājumi par parka uzturēšanu un attīstību. Sēdē piedalās Veselības ministrijas valsts sekretārs Uldis Līkops.

Jaungulbenes arodvidusskolas teritorijā notiek 10.Jaunsardzes salidojuma svinīga atklāšana.

Latvijā līdz 17.jūlijam viesojas Latvijas goda konsule Itālijā Patrīcija Sinjorīni, kompānijas “Financial Company of the Region Liguria” (F.I.L.S.E.) prezidents Čezāre Kastelbarko Albāni un F.I.L.S.E. pārstāvis Franko Aprile, lai nodibinātu kontaktus smēreļļu tirdzniecībā, finanšu un banku sektorā, kravu pārvadājumu, infrastruktūras attīstības, ieskaitot ostas un loģistiku, kā arī tūrisma nozarē.

Finanšu ministrijā notiek Eiropas Reģionālās attīstības fonda vadības komitejas sēde.

Rīgā norisinās pilsētas sakopšanas projekts “teRiga”, kura mērķis ir motivēt kristīgos jauniešus apliecināt savu ticību praktiski. Projektu organizē Latvijas Evaņģēliskās alianses jauniešu darba grupa “Proteīns”.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!