• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 9. jūlijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 9.07.2004., Nr. 108 https://www.vestnesis.lv/ta/id/90960

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Turaida nav nepieejams cietoksnis

Vēl šajā numurā

09.07.2004., Nr. 108

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 9. jūlijā

Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga viesojas Alūksnes rajona Kalncempju pagastā – Ates dzirnavās, kur norit sarunas ar Alūksnes rajona pašvaldību vadītājiem. Paredzēta tikšanās ar uzaicinātajiem Vidzemes reģiona pašvaldību pārstāvjiem un uzņēmējiem par Vidzemes reģiona attīstību nākamajos 20 gados.

Labklājības ministre Dagnija Staķe atrodas darba vizītē Māstrihtā, Nīderlandē, kur piedalās Eiropas Savienības prezidentūras rīkotajā neformālajā Ministru padomes sēdē, lai runātu par Eiropas sociālās politikas prioritātēm.

Talsos, Starptautiskās sadarbības centrā “Eiromāja”, Ziemeļkurzemes NVO atbalsta centrs rīko mācības Kurzemes NVO darbiniekiem par līdzdalību valsts un Eiropas Savienības institūcijās.

Madonā notiek Vidzemes attīstības aģentūras rīkotais seminārs Vidzemes lauku teritorijās dzīvojošajām sievietēm un krievvalodīgajiem iedzīvotājiem par iespējām izstrādāt projektus Eiropas Savienības strukturālo fondu līdzekļu saņemšanai.

Valmieras estrādē 14.Baltijas valstu Studentu Dziesmu un deju svētku ietvaros notiek Igaunijas delegācijas koncerts, ko organizē Izglītības un zinātnes ministrija sadarbībā ar Kultūras ministriju, Baltijas valstu augstskolām un Rīgas, Valmieras un Jelgavas pašvaldībām.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!