• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Atklājot Latvijas olimpiskās spēles Ventspils stadionā 2004.gada 2.jūlijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 6.07.2004., Nr. 105 https://www.vestnesis.lv/ta/id/90762

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ebreju tautas genocīda upuru piemiņas dienas sēru mītiņā Rīgā, Gogoļa ielā 25, 2004.gada 4.jūlijā

Vēl šajā numurā

06.07.2004., Nr. 105

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Atklājot Latvijas olimpiskās spēles Ventspils stadionā 2004.gada 2.jūlijā:

Mīļie olimpieši, mīļie sportisti, augsti godātie rīkotāji, Ventspils dome ar tās priekšsēdētāju Lemberga kungu, Latvijas Olimpiskā komiteja ar tās priekšsēdētāju Baltiņa kungu, pašvaldību pārstāvji, augsti godātie viesi, dāmas un kungi!
Paskatieties uz šo laukumu un pasakiet, vai tas nav varens skats! Man šķiet, ka prieks ir vienāds tiem, kas stāv laukumā un kas šajās dienās startēs tik daudzās sporta disciplīnās, un mums visiem, kas vērojam jūs šeit, no arēnas sēdekļiem, vai mājās savu televizoru ekrānu priekšā.
Pēc sešām nedēļām būs olimpiāde un mēs raudzīsimies uz Latvijas sportistiem ar cerībām un novēlēsim viņiem vislabākās sekmes. Bet šodien norit cita olimpiāde, mūsu pašu Latvijas olimpiāde, un iespēju piedalīties ir izmantojuši vairāk nekā 3000 sportistu no visas Latvijas. Apsveicu jūs šeit, skaistajā Ventspils pilsētā, un apsveicu visus tos, kas savā pilsētā vai rajonā ir palīdzējuši izveidot sporta skolas, sporta klubus, grupiņas, pulciņus un dažādas nodarbības, kas palīdz gan bērniem, gan jauniešiem, gan pieaugušajiem sportu piekopt kā dzīvesveidu, kā atpūtu un varbūt arī kā nākotnes profesiju.
Sportisti Latvijas vārdu pasaulē ir nesuši nepārspējamā veidā, viņi mūs ir darījuši pazīstamus simtiem miljonu ļaužu vistālākās zemēs. Es lieku cerības uz jums, kas esat šeit pulcējušies, ka jūs turpināsit šīs brīnišķīgās sekmes, šīs jaukās tradīcijas, jo mēs zinām – Latvija audzē lieliskus sportistus, Latvija vispār, es domāju, veido brīnišķīgus cilvēkus. Mēs esam lepni uz savu Latviju, uz savu karogu un saviem sportistiem! Lai jums visiem izdodas sasniegt to labāko, ko jūs spējat!

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!