• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 2. jūlijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 2.07.2004., Nr. 104 https://www.vestnesis.lv/ta/id/90659

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Vakar, 1.jūlijā, valūtas tirgū

Vēl šajā numurā

02.07.2004., Nr. 104

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 2. jūlijā

Valgā reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrs Andrejs Radzevičs tiekas ar Igaunijas reģionālo lietu ministru.

Kuldīgā finanšu ministrs Oskars Spurdziņš tiekas ar pilsētas mēru Edgaru Zalānu un pilsētas domes deputātiem, kā arī iepazīstas ar Valsts ieņēmumu dienesta Kurzemes reģionālās iestādes darbu. Pēc tam paredzēta ministra vizīte jaunbūvējamā Kuldīgas slimnīcā, kuras būvniecībai piešķirts valsts garantēts kredīts. Pēc tam ministrs Ventspilī tiekas ar Ventspils domes vadību un pilsētas mēru Aivaru Lembergu, kā arī iepazīstas ar Sanitārās robežinspekcijas kontroles punkta būvniecību ostā.

Veselības ministrs Rinalds Muciņš, Veselības ministrijas (VM) Ģimenes veselības nodaļas vadītāja Skaidrīte Vasaraudze un VM Zīdīšanas veicināšanas komisijas vadītāja Irēna Kondrāte svinīgi piešķir Mazulim draudzīgas slimnīcas nosaukumu Balvu slimnīcai, apsveicot Dzemdību nodaļas iniciatīvu veicināt bērnu veselībai labvēlīgu vidi jau dzīves pirmajās dienās.

Carnikavā notiek Baltijas Ministru padomes Ģeodēzijas, kartogrāfijas un zemes reformas komitejas sēde, kas veltīta Baltijas Ministru padomes 10.gadadienai.

Finanšu ministrijā notiek Eiropas Reģionālās attīstības fonda vadības komitejas sēde.

Draudzīgā aicinājuma Cēsu Valsts ģimnāzijas telpās atklāj Latvijas jauniešu kustības “Tellus” rīkoto Eiropas jauniešu parlamenta formātam atbilstošu nacionālo konferenci. Atklāšanā uzrunu saka īpašu uzdevumu ministrs sabiedrības integrācijas lietās Nils Muižnieks, Lielbritānijas vēstnieks Latvijā Endrū Tesorjērs, Cēsu domes priekšsēdētājs Gints Šķenders, kā arī mācību iestāžu un starptautiskā Eiropas jauniešu parlamenta pārstāvji.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!