• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Dienestu vienošanās auglīgam darbam. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 30.06.2004., Nr. 102 https://www.vestnesis.lv/ta/id/90502

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Diskutē par bērnu pabalstiem ierēdniecībā

Vēl šajā numurā

30.06.2004., Nr. 102

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Dienestu vienošanās auglīgam darbam

Vakar, 29.jūnijā, tiekoties Valsts zemes dienesta (VZD) un Lauku atbalsta dienesta (LAD) vadītājiem, apspriesti aktuāli abu pušu sadarbībai un arī daudziem zemes īpašniekiem svarīgi jautājumi.
Attiecībā uz plašsaziņas līdzekļos izskanējušo informāciju, ka deviņdesmito gadu sākumā nekustamiem īpašumiem piešķirtie kadastra numuri nesakrīt ar zemesgrāmatās ierakstītajiem, VZD paskaidro, ka nav nekādu juridisku šķēršļu šo zemesgabalu precīzai identificēšanai. Šādos gadījumos jāziņo VZD Galvenajai informācijas pārvaldei (e-pasts: www. igp.@vzd.gov.lv, tālrunis 7038693), lai VZD saskaņotu ar LAD konkrēto kadastra numuru, bez maksas atrisinot iespējamus sarežģījumus subsīdiju pieteicējiem vai saņēmējiem.
VZD sabiedrisko attiecību koordinators Vilnis Meliņš informē, ka panākta arī vienošanās par Lauku reģistra grafisko materiālu izplatīšanu, kam izmantotas VZD sagatavotās kartes, saskaņojot norādes par to precizitāti gan ortofoto materiāliem un kadastra kartēm, gan M 1: 50 000 satelītkartēm.
Īstenojot lauku bloku fiziskās kontroles un atklājot neprecizitātes deklarēto sējumu platībās, LAD šo informāciju papildus nodos Valsts zemes dienestam, lai noskaidrotu, kā minētās kļūdas radušās. Dienesti turpinās sadarbību topošo kartogrāfisko materiālu izveidē, nodrošinot jaunu ortofoto ieguvi 2004. un 2005.gadā, kā arī satelītainu apstrādi LAD vajadzībām.

“LV” informācija

Lappusi sagatavoja
Ilze Apine, “LV”
ilze.apine@vestnesis.lv

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!