• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 3. jūnijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 3.06.2004., Nr. 89 https://www.vestnesis.lv/ta/id/89458

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Telefonakcijā atbildēs uz iedzīvotāju jautājumiem

Vēl šajā numurā

03.06.2004., Nr. 89

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 3. jūnijā

Tieslietu ministre Vineta Muižniece tiekas ar Eiropas Cilvēktiesību tiesas prezidentu Luciusu Vildhaberu.

Labklājības ministrijas valsts sekretāres vietniece Agrita Groza darba vizītē apmeklē Hamburgu Vācijā, lai piedalītos pieredzes apmaiņas pasākumā, iepazītos ar invalīdu sociālās rehabilitācijas norises gaitu, kā arī lai pārrunātu kopīgo sadarbību EQUAL projektā.

Rīgā uzturas Čīles vēstniecības Stokholmā ekonomikas atašejs Huans Fjerro un kultūras atašejs Hulio Numhauzers.

Notiek Valsts sekretāru sanāksme.

Nīderlandes Karalistes Pārstāvju palātas priekšsēdētājs Franss Veisglass un viņa vadītā delegācija darba vizītes Latvijā ietvaros apmeklē Latvijas Okupācijas muzeju un iepazīstas ar Vecrīgu.

Sabiedriskās politikas centrs “Providus” ar Norvēģijas Karalistes vēstniecības atbalstu rīko diskusiju “Lēmumu pieņemšana un līdzdalība mazākumtautību izglītības politikā”. Pasākumā piedalās Izglītības un zinātnes ministrijas pārstāvji, Izglītības satura un eksaminācijas centra un Izglītības valsts inspekcijas pārstāvji, Saeimas Izglītības, zinātnes un kultūras komisijas, kā arī skolu un sabiedrisko organizāciju pārstāvji.

Vācijā, Apoldā, Liepājas un Rēzeknes pašvaldību pārstāvji piedalās projekta “Pārmaiņu pilsētas” pasākumā, kurā paredzēts izvērtēt projekta divu gadu darba rezultātus un diskutēt par izaicinājumiem un priekšrocībām jaunajām Eiropas Savienības dalībvalstīm.

Ventspilī Igaunijas vēstniecība Latvijā rīko Igaunijas diplomātu un uzņēmēju darba vizīti.

Zemkopības ministrijā notiek Latvijas maiznieku 4.konference. Konferencē piedalās zemkopības ministrs Mārtiņš Roze, Zemkopības ministrijas speciālisti, Valsts agrārās ekonomikas institūta direktors Andris Miglavs, Pārtikas un veterinārā dienesta darbinieki, kā arī “Dobeles dzirnavnieka”, “Jelgavas dzirnavnieka” un “Rīgas dzirnavnieka” pārstāvji.

Viesnīcas “Reval Hotel Latvija” konferenču centrā tiek atklāts seminārs “Par drošu un sakoptu vidi”. To atklāj vides ministrs Raimonds Vējonis, Rīgas domes priekšsēdētājs Gundars Bojārs un Somijas vēstniece Latvijā Kirsti Eskelinena.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!