• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Aicina darbā tulkus. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 2.06.2004., Nr. 88 https://www.vestnesis.lv/ta/id/89379

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Kad namīpašnieku peļņas avots nav īres maksa

Vēl šajā numurā

02.06.2004., Nr. 88

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Aicina darbā tulkus

“Latvijas Vēstnesis” jau vairākkārt rakstījis par latviešu valodas tulku trūkumu Eiropas Savienības (ES) institūcijās. Īpaši aktuāla šī problēma ir mazajām Savienības valstīm. Tāpēc Eiropas Komisijas (EK) Tulkošanas ģenerāldirektorāts (TĢD) izsludinājis divus konkursus uz rakstu valodas tulkotāju amatiem. Tiek piedāvāts viena gada pagarināms līgums līgumdarbiniekiem darbam TĢD pārstāvniecībā Rīgā no 2004. gada jūlija vai augusta un viena gada pagarināms līgums pagaidu darbiniekiem darbam TĢD A direktorātā Luksemburgā no 2004. gada oktobra vai novembra.
Lai pieteiktos vakancēm, vajadzīgs universitātes (vai augstskolas) diploms tulkošanā vai citā jomā, perfektas latviešu valodas zināšanas, labi jāpārvalda angļu, vācu vai franču valoda. Turklāt ļoti labi jāzina vēl kāda svešvaloda, kas ir ES oficiālā valoda. Nosūtot pieteikumu, jānorāda, kuram amatam tiek pieteikta kandidatūra (“Riga” vai “Luxembourg”), dzimtā valoda un ES oficiālās valodas, no kurām kandidāts veic tulkojumus, kā arī darba pieredze rakstu valodas tulkošanā un datums, kurā kandidāts var sākt darbu.
EK pārstāvniecība Latvijā norāda, ka kandidāti var pieteikties tikai uz vienu no izsludinātajiem konkursiem. Lai pieteiktos vakancei, kandidātam jānosūta savs pieteikums uz EK Tulkošanas ģenerāldirektorāta pārstāvniecību Rīgā. Pieteikumam jāpievieno detalizēts CV angļu, franču vai vācu valodā. Vakancēm var pieteikties attiecīgi līdz 11. (darbam TĢD pārstāvniecībā Rīgā) un 25. jūnijam (darbam TĢD direktorātā Luksemburgā).
Kandidātiem, kuri jau 2004.gada februārī nosūtījuši savu CV, lai pieteiktos uz tolaik izsludinātajām vakancēm darbam Luksemburgā, CV otrreiz nav jāsūta.
Papildu informāciju var iegūt EK Tulkošanas ģenerāldirektorāta pārstāvniecībā Rīgā, Torņa ielā 4-Ic, vai pa tālruni 7325270.

Pēc Eiropas Komisijas pārstāvniecības Latvijā informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!