• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Uzturoties vizītē Amerikas Savienotajās Valstīs. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.05.2004., Nr. 86 https://www.vestnesis.lv/ta/id/89237

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Saeimas 2004.gada 27.maija sēdē

Vēl šajā numurā

28.05.2004., Nr. 86

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Uzturoties vizītē Amerikas Savienotajās Valstīs

No 28.maija līdz 2.jūnijam Saeimas priekšsēdētāja Ingrīda Ūdre uzturēsies vizītē ASV. 28.maijā, Saeimas priekšsēdētāja I.Ūdre Ņujorkā tiksies ar ANO ģenerālsekretāra vietnieci Lūizu Frešetu, kā arī ANO Ekonomikas un sociālo lietu departamenta vadību. Tiekoties ANO, tiks pārrunāta Latvijas un ANO institūciju sadarbība, parlamentu loma starptautiskajā sadarbībā, lai veicinātu mieru un drošību, demokrātijas attīstību, cilvēktiesību ievērošanu, kā arī dzimumu līdztiesības un citi jautājumi. Līdz ar iestāšanos Eiropas Savienībā pieaug Latvijas loma reģionā un mūsu valsts no palīdzības saņēmējas kļūst par donorvalsti. Latvijai ir uzkrāta unikāla pieredze veiksmīgu reformu īstenošanā, ar ko tā gatava dalīties ar valstīm, kas atrodas uz līdzīgu pārmaiņu ceļa.

Gan Ņujorkā, gan Vašingtonā Saeimas priekšsēdētājai paredzētas tikšanās ar latviešu kopienas pārstāvjiem.
Pirmdien, 31.maijā, Saeimas priekšsēdētāja kopā ar Dānijas, Igaunijas, Islandes, Lietuvas, Norvēģijas, Somijas un Zviedrijas parlamentu priekšsēdētājiem sāks kopīgo Baltijas un Ziemeļvalstu parlamentu vadītāju vizīti Vašingtonā. Tās mērķis ir veicināt parlamentāro kontaktu attīstību ar ASV. Spīkeriem ir plānotas vairākas tikšanās ASV Kongresā, Baltajā namā un Valsts departamentā, tai skaitā saruna ar ASV Kongresa spīkeru Denisu Hastertu un Senāta Ārlietu komisijas priekšsēdi senatoru Ričardu Lugaru.

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!