• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Pirms vēlēšanām atgādina pārbaudīt pases derīguma termiņu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 26.05.2004., Nr. 83 https://www.vestnesis.lv/ta/id/89101

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ražotāju cenu pieaugums

Vēl šajā numurā

26.05.2004., Nr. 83

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Pirms vēlēšanām atgādina pārbaudīt pases derīguma termiņu

Balsstiesīgajiem Latvijas iedzīvotājiem pirms Eiropas Parlamenta vēlēšanām 12.jūnijā laikus jāpārbauda, vai vēlēšanu dienā būs derīga viņu pase, atgādina Pilsonības un migrācijas lietu pārvalde (PMLP). Pēc PMLP datiem, līdz vēlēšanu dienai pases derīguma termiņš beigsies aptuveni 6000 balsstiesīgiem iedzīvotājiem.
Lai gan parastā kārtībā pases tiek izsniegtas divdesmit dienu laikā, PMLP līdz vēlēšanām izsniegs pases tiem iedzīvotājiem, kuri būs iesnieguši dokumentus līdz 4.jūnijam, skaidro PMLP preses sekretāre Inga Saleniece, norādot, ka valsts nodeva nemainīsies. Savukārt, ja dokumenti tiks iesniegti pēc minētā datuma, par pases izsniegšanu četru darbadienu laikā būs jāmaksā piecpadsmit lati, bet divu darbadienu laikā – trīsdesmit lati. Pensionāriem, pirmās un otrās grupas invalīdiem – attiecīgi vienpadsmit vai divdesmit seši lati.
I.Saleniece informē, ka, pieņemot dokumentus jaunās pases izsniegšanai no personas, kura ir tiesīga piedalīties vēlēšanās un kuras rīcībā ir pase, kas būs derīga 12.jūnijā, tā tiks atstāta iedzīvotāja rīcībā līdz jaunās pases izsniegšanai.

“LV” informācija

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!