• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Negaida imigrantus no Baltkrievijas. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 19.05.2004., Nr. 78 https://www.vestnesis.lv/ta/id/88765

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pirmais ērču encefalīta upuris

Vēl šajā numurā

19.05.2004., Nr. 78

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Negaida imigrantus no Baltkrievijas

Vakar beidzās Baltkrievijas Iekšlietu ministrijas (IeM) delegācijas darba vizīte Latvijā. Tās mērķis bija pārrunāt nelegālās migrācijas tendences un informācijas apmaiņa. Darba vizītē Latvijā bija ieradies kaimiņvalsts IeM Vispārējās drošības un speciālās milicijas galvenās pārvaldes priekšnieka vietnieks Staņislavs Vasiļevskis un Pilsonības un migrācijas departamenta priekšniece Lidija Ivančikova.
Vizītes pirmajā dienā 17.maijā delegācija apmeklēja Patvēruma meklētāju izmitināšanas centru “Mucenieki”, Valsts robežsardzes (VRS) galveno pārvaldi un Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldi. Savukārt vakar Baltkrievijas pārstāvji iepazinās ar nelegālo imigrantu uzturēšanās nometni Olainē.
Vizītes noslēgumā notika oficiālās sarunas VRS galvenajā pārvaldē, kuru laikā abu valstu amatpersonas apmainījās ar informāciju par imigrācijas dienestu organizāciju, normatīvo bāzi, darbības metodēm un rezultātiem. Balkrievijas puse prognozē, ka tuvākajā laikā nav gaidāms nelegālās migrācijas pieaugums uz Latvijas un Baltkrievijas robežas. Abas valstis turpinās sadarboties, lai arī nākotnē nepieļautu pretējo.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!