• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 29.aprīlī, valstī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 29.04.2004., Nr. 67 https://www.vestnesis.lv/ta/id/87794

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Vakar, 28.aprīlī, valūtas tirgū

Vēl šajā numurā

29.04.2004., Nr. 67

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 29.aprīlī, valstī

Notiek Ministru kabineta sēde.

Ministru prezidents Indulis Emsis apmeklē vairākus valsts akciju sabiedrības “Latvijas valsts meži” objektus, lai iepazītos ar valsts īpašumā esošo mežu apsaimniekošanu.

Notiek Valsts sekretāru sanāksme.

Finanšu ministrs Oskars Spurdziņš tiekas ar Starptautiskā valūtas fonda misiju, kas strādā Latvijā līdz 30.aprīlim. Paredzēts apspriest Latvijas ekonomisko attīstību, fiskālo politiku un budžeta situāciju.

Aizsardzības ministrs Atis Slakteris tiekas ar Amerikas Savienoto Valstu Mičiganas štata Nacionālās gvardes komandieri ģenerālmajoru Tomasu Katleru, lai apspriestu Latvijas Sauszemes spēku un Mičiganas Nacionālās gvardes sadarbību un tās turpmāko attīstību.

Latvijas Nacionālo bruņoto spēku komandieris viceadmirālis Gaidis Andrejs Zeibots oficiālā vizītē apmeklē Somijas Bruņoto spēku (BS) komandieri admirāli Juhanu Kaskealu.

Latvijas Lielo pilsētu asociācija rīko lielo pilsētu domju speciālistu tikšanos ar Finanšu ministrijas ES fondu departamenta direktoru Andžu Ūbeli un Centrālās finanšu un līgumu aģentūras direktoru Armandu Eberhardu, lai runātu par problēmām un jautājumiem, kas saistīti ar ES struktūrfondu vadību un apguvi.

Tukuma rajona padomē notiek Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras seminārs uzņēmējiem “ES līdzfinansētās valsts atbalsta programmas komercdarbības veicināšanai”. Seminārā plānojis piedalīties ekonomikas ministrs Juris Lujāns.

Zemkopības ministrija rīko semināru “Piensaimniecība Eiropas Savienības kopējā tirgū”, kurā speciālisti no Nīderlandes iepazīstina ar piensaimniecības struktūru, piena pārstrādi, piena kvalitāti raksturojošiem rādītajiem un piena cenu ietekmējošiem faktoriem Nīderlandē.

Rīgā notiek 1.Starptautiskais forums “Satiksmes drošība Baltijā un Eiropas Savienībā”. Foruma devīze – “Drošu satiksmi Baltijā un Eiropā!”.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!