• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Valsts robežas drošības koordinācijas padomes sēdi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 27.04.2004., Nr. 65 https://www.vestnesis.lv/ta/id/87617

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts protokola vadītājs Mārtiņš Perts par Eiropas Savienības karoga lietošanu pēc 1. maija

Vēl šajā numurā

27.04.2004., Nr. 65

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Valsts robežas drošības koordinācijas padomes sēdi

26.aprīlī Ministru prezidenta biedra Aināra Šlesera vadītā Valsts robežas drošības koordinācijas padome, turpinot apspriest galvenās problēmas kontrabandas apkarošanā, uzklausīja Iekšlietu ministrijas sagatavoto informatīvo ziņojumu par kontrabandas apkarošanā iesaistīto institūciju savstarpējo sadarbību un to darba rezultātiem. Padome uzdeva Iekšlietu ministrijai trīs nedēļu laikā apkopot priekšlikumus analītiskas struktūras izveidei, kura izvērtētu sadarbības un informācijas apmaiņas uzlabošanas risinājumus starp valsts institūcijām.
Valsts robežas drošības koordinācijas padome nolēma apstiprināt un nodot izskatīšanai Ministru kabinetā “Instrukcijas par Valsts robežsardzes, Valsts policijas, VID muitas struktūrvienību un Pārtikas un veterinārā dienesta Sanitārās robežinspekcijas sadarbību valsts robežas drošības jautājumos” projektu. Izskatīšanai valdības sēdē tika akceptēts informatīvais ziņojums par atvieglotas ieceļošanas ieviešanu Šengenas vīzu turētājiem.
Padome vienojās pieņemt zināšanai Satiksmes ministrijas ziņojumu par kravas autotransporta stāvlaukumu (termināļu) izveidošanas priekšdarbu gaitu uz Latvijas un Krievijas robežas.

Ministru prezidenta biedra birojs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!