• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Atviegloti ieceļošanas noteikumi hokeja līdzjutējiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 22.04.2004., Nr. 63 https://www.vestnesis.lv/ta/id/87425

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Godina un apbalvo lielākos nodokļu maksātājus

Vēl šajā numurā

22.04.2004., Nr. 63

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Atviegloti ieceļošanas noteikumi hokeja līdzjutējiem

Latvijas hokeja līdzjutējiem, kuri dosies uz pasaules hokeja čempionātu ar avioreisu, Čehijas robežsargi piemēros atvieglotus ieceļošanas noteikumus, informē Valsts robežsardze, pamatojoties uz aizvakar saņemto Latvijas vēstniecības Čehijā vēstuli.
Proti, Čehijas Republikas robežsardze laikā no 24.aprīļa līdz 9.maijam pieļaus personu ieceļošanu savā valstī, ja pases derīguma termiņš būs mazāks nekā 90 dienas. Tiesa, ar noteikumu, ka pasei ir jābūt derīgai, izceļojot no Čehijas Republikas. Šis nosacījums attiecas tikai uz tiem hokeja līdzjutējiem, kuri uz Čehiju dosies ar tiešajiem avioreisiem. Tiem, kas ceļos ar sauszemes autotransportu, braucot cauri Lietuvai un Polijai, pasu derīguma termiņam, ieceļojot šajās valstīs, jābūt vismaz 90 dienas.
Savukārt pēc 1.maija Čehijas robežsardze no Eiropas Savienības dalībvalstu pilsoņiem, kuri ieceļos Čehijas teritorijā, pieprasīs ceļošanas dokumentu, kas ir derīgs, neattiecinot uz dokumentu prasību par derīguma termiņu.

“LV” informācija

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!