• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Apsveikumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 2.04.2004., Nr. 52 https://www.vestnesis.lv/ta/id/86510

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Darbā - Ejot - Laikā

Vēl šajā numurā

02.04.2004., Nr. 52

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Apsveikumi

Lai Latvija vienmēr saņem labas vēstis! Ir patīkami, ka “Latvijas Vēstneša” redakcija starp visiem valsts likumiem un valdības rīkojumiem nepamet novārtā arī kultūras un mākslas dzīvi. Māksla neprasa nekādas prioritātes, mākslai tikai jāļauj paturēt savu vietu. Nāk viena valdība, nāk atkal cita, un tad ir ļoti svarīgi nepazaudēt tās garīgās vērtības, ko sauc par kultūru. Varbūt tas ir egoistiski teikts, bet man bija ļoti patīkami, ka oficiālais laikraksts atsaucās arī uz manu 90 gadu jubileju. Novēlu “Latvijas Vēstnesim” veiksmi un panākumus!

Kārlis Sebris, aktieris



Es ļoti cienu “Latvijas Vēstnesi”. Man patīk, ka laikrakstā var redzēt, kā top likumi, kā notiek likumprojektu apspriešana un likumu pieņemšana. Te var izlasīt objektīvu jaunāko informāciju, uzzināt amatpersonu un speciālistu viedokļus. Avīze atspoguļo valsts politisko un saimniecisko virzību, tāpēc kļuvusi nepieciešama katram uzņēmējam, biznesmenim, valsts un pašvaldības darbiniekam. Tāpat augstu vērtēju publikācijas par morāles un patriotiskās audzināšanas tēmām. Tie ir sarežģīti jautājumi, kur ar didaktiku neko nevar panākt.
Mums visiem jāmeklē piemērotākās dialoga iespējas un formas. Priecājos, ka to dara arī “Latvijas Vēstnesis”.

Ints Cālītis, politiķis,
pa tālruni no Amsterdamas



“Latvijas Vēstnesis” savos turpat 12 gados kļuvis ne tikai par atjaunotās Latvijas valsts oficiozu, par plašas, noderīgas informācijas vēstītāju, bet savā ziņā arī par vienu no Latvijas simboliem.
Pāršķirstot 3000 “Vēstneša” numurus, vēstures vērtētājs nākotnē spēs koncentrētā veidā uztvert mūsu dinamiskās un pretrunīgās attīstības pamatvilcienus. Objektivitāte, vispusība, ziņu koncentrētība ir tas, kas nodrošinājusi un nodrošina laikraksta reputāciju. Bagātīgs materiāls par zinātni, kultūru, mākslu, patiesi nozīmīgām šīsdienas norisēm un jubilejām, veiksmīgas intervijas ir pieminēšanas vērtas laikraksta zīmes.
Zinātnieki jūtas īpaši pateicīgi par to, ka aizvadītajos zinātnei grūtajos gados nav tikuši aizmirsti. Zinātnes renesanse Latvijā, uz ko ceram pēc iestājas Eiropas Savienībā, balstīsies arī uz to atbalstu, ko laikraksts, tā redaktors Latvijas Zinātņu akadēmijas loceklis Oskars Gerts, viņa uzticamie palīgi un domubiedri savulaik mums snieguši.
Lai jūs esat un paliekat spogulis, kas spēj rādīt arvien labāku, cildenāku Latviju pasaules valstu vidū!
Cieņā un sirsnībā, –

Prof. Jānis Stradiņš,

Latvijas Zinātņu akadēmijas prezidents



Labu veselību “Latvijas Vēstnesim”! Nav mums otras tādas avīzes. Jūs sludināt visus likumus, un likumi visiem jāņem vērā. Es arī ievēroju likumus, bet laikrakstā tāpat meklēju kultūras lappuses. Lielajā avīzē vienmēr izlasīju kultūrpētnieciskos rakstus, kādus nekur

citur neesmu redzējis. Tie bija kā universitāte.
Citādi var tikai priecāties, ka avīze tagad ir mazāka izmēros, – var vieglāk noturēt rokā. Pamanīju, ka pirms dažām dienām iznāca jau 50. jūsu krāsainās avīzes numurs. Pirmā numura pirmo lappusi ar manu fotoattēlu esmu iestiklojis un nolicis blakus saviem mākslinieku zīmētiem portretiem. Tā es arī jūtos piederīgs pie “Latvijas Vēstneša”.

Andrejs Eglītis, dzejnieks



Mēs neesam lieli avīžu lasītāji, bet “Latvijas Vēstnesim” ir sava vieta mūsu mājās. Mūs gan mazāk interesē likumu panti un lielā politika, vairāk – cilvēki. Tāpēc novēlam žurnālistiem un visiem visiem, kas avīzi pieraksta, izlaiž tautā un domā par cilvēkiem, labu veselību un gaišu garu!

Elza Radziņa, Oļģerts Šalkonis,

aktieri



“Latvijas Vēstnesis” piedāvā stabilas vērtības. Tas arī ir avīzes lielais pievilkšanas spēks. Līdzās oficiālajiem materiāliem te var uzzināt daudz nopietna par Latvijas valstsvīriem laikposmā starp diviem pasaules kariem, par tagadni un vēsturi. Bet mākslas cilvēki ir gandarīti par kultūras procesu aktuālo atspoguļojumu.
Daudz panākumu mūsu tautas, zemes un valsts labā!

Jānis Peters, dzejnieks,

viens no “LV” 1.numura autoriem



Nacionālās aizsardzības akadēmijas personāla vārdā sveicu Jūs skaistajos darba svētkos un vēlu turpmākus panākumus mums visiem tik svarīgajā Jūsu darbā!

Kārlis Krēsliņš,

NBS brigādes ģenerālis



Latvijas Banka kā ilgstošs laikraksta sadarbības partneris pateicas tā darbiniekiem par lietišķumu un precizitāti, kas “Latvijas Vēstnesī” publicējamās informācijas satura dēļ ir ļoti svarīgi raksturlielumi.
“Vēstnesis” kļuvis arī par interneta vidē pieejamu Latvijas atjaunotās neatkarības laika norišu, dokumentu un datu vēstures avotu, ko novērtēs ikviens lasītājs – kā privātpersonas, tā uzņēmumi un valsts institūcijas.
Lai plašs satura aptvērums un analītiskums ir “Vēstneša” pazīšanas zīmes arī turpmāk – nākot pie lasītāja jauniegūtā ārējā veidolā!

Ilmārs Rimšēvičs,

Latvijas Bankas prezidents



Sirsnīgi apsveicu Jūs! Liels paldies “Latvijas Vēstnesim” par to, ka tas bezcerīgajos studiju laikos deva man darbu un es varēju izbaudīt Rīgas studentu bohēmu. Mūžīgi atcerēšos “Vēstneša” viesmīlīgās telpas un labos cilvēkus, īpaši, dabiski, – kasierīti…

Arturs Skrastiņš, aktieris



“Latvijas Vēstnesis” godprātīgi pilda funkciju, kas minēta tā nosaukumā, un tāpēc spilgti iezīmējas citu mediju vidū – tiešām pildot objektīva vēstneša lomu. Tāpēc iepriecinoši, ka šajā “nepateicīgajā” lomā “Latvijas Vēstnesis” ieguvis stabilu vietu un aizvien pieaugošu autoritāti.
“Latvijas Vēstnesis”, manuprāt, veiksmīgi iezīmē savu vēstījumu virzienus, lai sasniegtu aptverošu informatīvo ainu. Jo īpaši vēlos uzteikt tā aizvien pieaugošo vēstījumu uzsvaru Eiropas Savienības jautājumiem, kas strauji pārtop par Latvijas iekšpolitiku, un otrādi – Latvijas iekšpolitika aizvien vairāk kļūst par Eiropas Savienības lietu.
Radošu garu un aptverošas vēstis vēlot, –

Guntars Krasts,
8.Saeimas Eiropas lietu
komisijas priekšsēdētājs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!