• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Tiekoties ar Amerikas Savienoto Valstu vēstnieku. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 25.03.2004., Nr. 47 https://www.vestnesis.lv/ta/id/86116

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Tiekoties ar tradicionālo konfesiju vadītājiem

Vēl šajā numurā

25.03.2004., Nr. 47

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

 

Tiekoties ar Amerikas Savienoto Valstu vēstnieku

Latvijas premjerministrs Indulis Emsis vakar, 24.martā, tikās ar ASV vēstnieku Latvijā Braienu Karlsonu, lai apspriestu ASV un Latvijas divpusējās attiecības, it īpaši ņemot vērā ielūgumu premjeram piedalīties Baltā nama rīkotajā ceremonijā par godu Latvijas uzņemšanai NATO.
Abas amatpersonas runāja par savu valdību politikas galvenajām prioritātēm, kā arī pašreizējo notikumu attīstību pasaulē. Vēstnieks uzsvēra, ka Vašingtona ir pārliecināta, ka Latvija kļūs par nelokāmu sabiedroto NATO un vērtīgu partneri ES.
Premjerministrs un vēstnieks apsprieda arī tādus Latvijai svarīgus jautājumus kā izglītības reformas pakāpeniska ieviešana un dialogs ar ieinteresētajām sabiedrības grupām. Viņi pārrunāja arī Latvijas pastāvīgos pūliņus cīņā ar korupciju un uzlabojumus tieslietu sistēmā. Amatpersonas runāja par efektīvāku likumu piemērošanu, lai izskaustu naudas atmazgāšanu, ieskaitot tādus pasākumus kā robežšķērsošanas deklarācijas, naudas pārskaitījumu uzraudzība un līdzekļu atsavināšana. Apspriesti arī ar enerģijas jomu saistīti jautājumi.
Sakarā ar nākamnedēļ paredzētajiem pasākumiem Vašingtonā B.Karlsons uzdāvināja Latvijas premjerministram nesen izdoto Ronalda Asmusa grāmatas “NATO paplašināšanās” izdevumu latviešu valodā.

ASV vēstniecības Preses un kultūras nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!