• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Valsts sociālās apdrošināšanas obligāto iemaksu likmi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.03.2004., Nr. 42 https://www.vestnesis.lv/ta/id/85700

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Tiekoties ar Ārvalstu investoru padomes Latvijā pārstāvjiem

Vēl šajā numurā

17.03.2004., Nr. 42

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

 

Par Valsts sociālās apdrošināšanas obligāto iemaksu likmi

Vakar, 16.martā, Ministru kabineta sēdē tika skatīts Labklājības ministrijas sagatavotais rīkojuma projekts „Par valsts sociālās apdrošināšanas obligāto iemaksu likmi sociālajai apdrošināšanai pret nelaimes gadījumiem darbā un arodslimībām”, kas paredzēja ar 2005.gadu paaugstināt sociālās apdrošināšanas obligāto iemaksu likmi pret nelaimes gadījumiem darbā un arodslimībām no 0,09% uz 0,1%.
Latvijas Darba devēju konfederācija (turpmāk – LDDK) iebilda pret valsts sociālās apdrošināšanas obligāto iemaksas likmes palielināšanu, jo uzskata, ka valsts sociālās apdrošināšanas obligāto iemaksu likmi apdrošināšanai pret nelaimes gadījumiem darbā un arodslimībām var palielināt, vienīgi attiecīgi samazinot citu valsts sociālās apdrošināšanas obligāto iemaksu likmi. Likmes pakāpenisku samazināšanu, nevis palielināšanu paredz arī likums „Par valsts sociālo apdrošināšanu”.
Ministru kabinets uzklausīja LDDK pārstāvja iebildumus un viedokli un uzdeva Labklājības ministrijai rīkojuma projektu „Par valsts sociālās apdrošināšanas obligāto iemaksu likmi sociālajai apdrošināšanai pret nelaimes gadījumiem darbā un arodslimībām” saskaņot ar LDDK un atkārtoti izskatīt Ministru kabineta Komitejā.

Latvijas Darba devēju konfederācijas informācijaa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!