• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 2004.gada 5.marta ārkārtas sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 9.03.2004., Nr. 37 https://www.vestnesis.lv/ta/id/85309

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts sekretāru 2004.gada 4.marta sanāksmē

Vēl šajā numurā

09.03.2004., Nr. 37

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

 

Ministru kabineta 2004.gada 5.marta ārkārtas sēdē

Izskatīts jautājums “Par dokumentu deklasificēšanu, kuri saistīti ar tiesvedības lietu Tilts Communications A/S pret Latvijas Republiku”.
Valsts kancelejai uzdots sadarbībā ar Ekonomikas ministriju, Privatizācijas aģentūru, Satiksmes ministriju, Ārlietu ministriju, Tieslietu ministriju, Finanšu ministriju un citām iesaistītajām institūcijām nodrošināt jumta līguma ar pielikumiem un visu pārējo sevišķās lietvedības dokumentu saistībā ar tiesvedības lietu Tilts Communications A/S pret Latvijas Republiku” deklasificēšanu.
Atbalstīta vienošanās ar TeliaSonera AB par konfidencialitātes statusa atcelšanu 2004.gada 3.martā noslēgtajam mierizlīgumam starp Latvijas Republiku un Lattelekom SIA, un Tilts Communications A/S un TeliaSonera Finland OYJ, un TeliaSonera AB un Cable&Wireless PLC un sadarbības memorandam starp TeliaSonera AB un Latvijas Republiku.
Deklasifikācijas procesā iesaistītajām institūcijām uzdots ievērot Latvijas Republikas normatīvo aktu, arbitrāžas tiesvedības un līgumisko saistību priekšrakstus.
Ministriju valsts sekretāriem uzdots nodrošināt to centrālā aparāta un padotībā esošo iestāžu pilnvarotas amatpersonas piedalīšanos dokumentu deklasifikācijas procesā atbilstoši noteiktajai kārtībai. Valsts sekretāriem līdz 2004.gada 5.marta pulksten 17 uzdots rakstiski informēt Valsts kanceleju par attiecīgajām amatpersonām.

 

Valsts kancelejas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!