• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Šodien, 5.martā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 5.03.2004., Nr. 36 https://www.vestnesis.lv/ta/id/85157

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Vakar, 4. martā, valūtas tirgū

Vēl šajā numurā

05.03.2004., Nr. 36

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Šodien, 5.martā

Labklājības ministre Dagnija Staķe Briselē piedalās kārtējā Eiropas Savienības Nodarbinātības, sociālās politikas, veselības un patērētāju lietu ministru padomes sanāksmē.

Eiropas Komisijas delegācijas Latvijā vadītājs Endrū Rasbašs viesojas Latgalē, kur apmeklē Krāslavu un Jēkabpili.

Siguldā uz gadskārtējo biroju tikšanos pulcējas Ziemeļu Ministru padomes (ZMP) informācijas biroju darbinieki no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas un Ziemeļrietumu Krievijas, kā arī ZMP sekretariāta Kopenhāgenā pārstāvji, lai izvērtētu padarīto 2003.gadā un apspriestu Ziemeļu Ministru padomes starptautisko sadarbību nākotnē.

Rīgas domes priekšsēdētājs Gundars Bojārs darba vizītē plāno apmeklēt Somijas pilsētu Vāsu.

Rīgas Latviešu biedrības namā notiek Latvijas inteliģences 58.konference “Valsts un pilsoņu drošības problēmas Eiropas Savienībā, NATO un to dalībvalstīs”.

Rēzeknes Augstskola organizē 3.starptautisko konferenci “Zinātnes sasniegumi sabiedrības labklājībai un attīstībai”.

Rīgā notiek starptautisks politisko partiju jauniešu seminārs “Eiropas integrācija – vecā Eiropa un jaunā Eiropa, lielās valstis iepretim mazajām”. Semināru organizē Eiropas Jauno demokrātu apvienība (DEMYC) sadarbībā ar Tautas partijas Jaunatnes organizāciju.

Viesnīcas “Radisson SAS Daugava” zālē “Lielupe” notiek sabiedriskās organizācijas “Baltijas forums” rīkota apaļā galda diskusija par mazākumtautību izglītības jautājumiem “Izglītības reforma: par ko (pret ko) cīnāmies?”.

Arodbiedrību namā notiek Latvijas Brīvo arodbiedrību savienības vadības un dalīborganizāciju – nozaru arodbiedrību priekšsēdētāju tikšanās ar Ministru prezidenta amata kandidātu Induli Emsi.

Pēc LETA informācijas

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!