• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Saeimas priekšsēdētāja biedra līdzjūtības vēstuli sakarā ar Igaunijas karavīra bojāeju sprādzienā Irākā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 2.03.2004., Nr. 33 https://www.vestnesis.lv/ta/id/85004

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par uzaicinājumu Latvijai pievienoties Ziemeļatlantijas līgumam

Vēl šajā numurā

02.03.2004., Nr. 33

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

 

Par Saeimas priekšsēdētāja biedra līdzjūtības vēstuli sakarā ar Igaunijas karavīra bojāeju sprādzienā Irākā

Saeimas priekšsēdētājas biedrs, Saeimas Aizsardzības un iekšlietu komisijas priekšsēdētājs Ēriks Jēkabsons nosūtījis līdzjūtības vēstuli Igaunijas prezidentam Arnoldam Rītelam un Rīgikogu Valsts aizsardzības komisijas vadītājam Svenam Mikseram sakarā ar Igaunijas karavīra bojāeju sprādzienā Irākas galvaspilsētā Bagdādē. Ē.Jēkabsons izsaka visdziļāko līdzjūtību Irākā nogalinātā Igaunijas karavīra Andresa Nuiamē tuviniekiem.
Ē.Jēkabsons norāda, ka “Igaunija un Latvija ir uzņēmusies grūto pienākumu atjaunot demokrātiju ilgus gadus totalitārisma un vardarbības nospiestā valstī. Šis darbs nav viegls, ceļā uz mērķi ir jāsastopas ar daudzām grūtībām, ar atbalsta trūkumu, neizpratni vai pat mērķtiecīgu pretdarbību, kas diemžēl novedusi pie šāda traģiska iznākuma”.
Ē.Jēkabsons uzsver, ka Igaunijas karavīra traģiskā bojāeja valstu atbildīgajām amatpersonām liek vēl vairāk rūpēties par miera uzturēšanas spēkos dienošo karavīru drošības uzlabošanu. “Mums jādara viss iespējamais un arī neiespējamais, lai šādas traģēdijas vairs neatkārtotos.”
“Mēs aizlūdzam par jums, par Andresu Nuiamē un viņa tuviniekiem, par ikvienu Igaunijas un Latvijas karavīru, kas veic savus pienākumus tālu no mājām, riskējot ar dzīvību!”

LPP priekšsēdētāja palīgs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!